Κοινωνία

18/11/2016 - 11:02

Η Μυτιλήνη... στα γιορτινά της! - Σήμερα η πρώτη συνάντηση εθελοντών

&n

bsp;

Προς: Ανεξάρτητους εθελοντές & εκπροσώπους τοπικών φορέων Μυτιλήνης.

Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση διαφόρων εορταστικών εκδηλώσεων τα δύο προηγούμενα χρόνια ("Χριστούγεννα: Η Μυτιλήνη ... στα γιορτινά της", "Ο Άγιος Βαλεντίνος ... της Μυτιλήνης", "Απόκριες Μυτιλήνης: Τα Γιούνια" & "Πάσχα ... στη Μυτιλήνη"), η Δ/Κ Μυτιλήνης σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού & Εθελοντισμού του Δήμου Λέσβου, προγραμματίζουν τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων και για το 2017.

Επιπλέον, τη νέα χρονιά προβλέπεται να προστεθεί η διοργάνωση και άλλων μικρών projects, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στη Μυτιλήνη, όπως π.χ. project για μαθητικό τουρισμό, project για θρησκευτικό τουρισμό, project για προσέλκυση επισκεπτών από Αθήνα, Ελύτεια, κ.α., προγράμματα που απαιτούν σύμπραξη φορέων και οργανωτική,εθελοντική και ομαδική εργασία, προκειμένου να στεφθούν από επιτυχία.

Η πρώτη ανοιχτή συνάντηση φορέων και εθελοντών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του Παλαιού Δημαρχείου (Προκυμαία). Όποιοι δημότες - εθελοντές,επιθυμούν να συμβάλουν με ιδέες, προτάσεις ή και οργανωτική εργασία, είναι ευπρόσδεκτοι να προσέλθουν.  

Η πρώτη διαβούλευση, κατά την οποία η έμφαση θα δοθεί στη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, θα περιλαμβάνει: α) ανασκόπηση των εκδηλώσεων των δύο προηγουμένων χρόνων, β) διαβούλευση για νέες ιδέες - προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν φέτος, γ) χρηματοδοτικά εργαλεία, δ) προϋπολογισμός, κ.α.    

Ευχαριστούμε,

Π. Πίτσιος, Πρόεδρος Μυτιλήνης
Κ. Αστυρακάκης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού
Α. Ιωσηφέλλη, Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς

Μοιράσου το άρθρο!