Κοινωνία

12/11/2016 - 06:46

Η τραγική ιστορία του 15χρονου Ιγνάτη Χαλκιώτη από το Σκουτάρο - Εκδήλωση στήριξης

Ε

ΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στο Πολυχώρο «Άννα-Μαρία Καλουτά»
Θεατρική παράσταση «Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας» 
 
Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολιχνιατών "Ο Πολιχνίτος Λέσβου" παρουσιάζει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 τη θεατρική παράσταση «Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας» του Friedrich Durrenmatt σε διασκευή του Γιώργου Αδαμαντιάδη, από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Πολιχνιατών Λέσβου της Αθήνας. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πολυχώρου «Άννας και Μαρίας Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α, Αγ. Σώστης Ν. Κόσμος) και ώρα 6.30 μ.μ.
 
Ο χώρος έχει παραχωρηθεί δωρεάν από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων τον οποίο ευχαριστεί η ΟΛΣΑ όπως και τη θεατρική ομάδα των Πολιχνιατών για τη συμπαράστασή της.
 
Τα έσοδα θα διατεθούν για τη νοσηλεία του 15χρονου Ιγνάτιου Χαλκιώτη από τη Λέσβο, που νοσηλεύεται με βαριάς μορφής κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.
 
Για τον μικρό Ιγνάτη έχει ανοιχτεί ερανικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR8401716670006667139206122 και δικαιούχο τον πατέρα του Χαλκιώτη Νεκτάριο του Ευστρατίου.
 
---------------------

Ο Χαλκιώτης Ιγνάτιος νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA-Αρωγή Θεσσαλονίκης και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Παρέμεινε αναίσθητος επί δύο ώρες στο σημείο του ατυχήματος επειδή το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Καλλονής 5 χιλιόμετρο μακρυά από το ατύχημα δεν είχε καύσιμα! Τελικά ασθενοφόρο έφτασε από την Άντισσα, διανύοντας απόσταση 22 χιλιομέτρων σε ορεινή διαδρομή. Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 20/06, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, στις 22:30 , στην είσοδο της Μονής Λειμώνος, του Αγίου Ιγνατίου, μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με κοπάδι ζώων. Ο 15χρονος βαριά τραυματισμένος συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας Χαλκιώτης Ιγνάτιος του Νεκταρίου και της Βηθλεέμ που κατάγεται από τον Σκουτάρο της Μυτιλήνης ήταν αναίσθητος επί δύο ώρες στην άσφαλτο έξω από την είσοδο της Μονής Λειμώνος εν αναμονή του ασθενοφόρου. Ο ανήλικος με έλλειψη οξυγόνου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης "Βοστάνειο" όπου παρέμεινε για ένα μήνα στην εντατική. Από τον Ιούλιο νοσηλεύεται στο ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA-Αρωγή Θεσσαλονίκης με τραχειοστομία. Σήμερα βρίσκεται, κατά δήλωση της οικογένειάς του, σε κώμα με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χωρίς επικοινωνία με το περιβάλλον αφού κατορθώνει μόνο να ανοίξει τα μάτια του.

Μοιράσου το άρθρο!