Κοινωνία

27/11/2015 - 07:12

Το Ηράκλειο μαζεύει τρόφιμα και φάρμακα για τους μετανάστες της Μυτιλήνης

Τρόφιμα και φάρμακα συγκεντρώνει το Ηράκλειο για να βοηθήσει τους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και μέρες στην Μυτιλήνη.

Αυτή η πρωτοβουλία που έχει τίτλο «Αποστολή αγάπης» ανήκει στον δήμο Ηρακλείου και στις εθελοντικές ομάδες κι οργανώσεις της πόλης. «Θέλουμε κι εμείς από την πλευρά μας σε συνεργασία με τους εθελοντές να σταθούμε στο πλευρό των μεταστανών και είμαστε σ’ επαφή με τον δήμο Μυτιλήνης για να στείλουμε ότι καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε αυτές τις τρεις μέρες» ανέφερε κατά την σημερινή συνέντευξη Τύπου η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκης.

«Είναι συγκινητική η συμμετοχή των Ηρακλειωτών, ειδικά αυτή την περιόδο που όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό που οι πολίτες προσφέρουν, το κάνουν από το υστέρημά τους», τόνισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αριστέα Πλεύρη. Σημεία συγκέντρωσης Τα ρούχα, τα φάρμακα και τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται στο αίθριο του Πολύκεντρου Νεολαίας σήμερα, αύριο και μεθαύριο από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Διοργάνωση Την «Αποστολή Αγάπης» διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου, οι Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού -Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου και έντεκα ακόμα φορείς (ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, GIVE, Ελπίδα, Λύκειο Ελληνίδων, Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Ανατολική Κρήτης, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και Minoistas, «Χώρα των Παραμυθιών 1 & 2» Βρεφονηπιακός Σταθμός Νηπιαγωγείο).

 

 

cretapost.gr

Μοιράσου το άρθρο!