Κοινωνία

15/12/2016 - 12:14

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 : Πάμε σινεμά για καλό σκοπό - Πρωτοβουλία Παλαιμάχων Παλλεσβιακού

Τ

ην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, ο αθλητισμός και η 7η Τέχνη τίθενται στην υπηρεσία του συνανθρώπου… Στην Αίθουσα 1 του Κινηματογράφου «Αρίων» στην πόλη μας, με τιμή εισόδου 6€, θα προβληθεί, για τους μικρούς και μεγαλύτερους σινεφίλ, σε πανελλήνια πρεμιέρα η ταινία «Τρεχάτε ποδαράκια μου».

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση νεαρού συντοπίτη μας, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή και η οικογένειά του αδυνατεί να αντεπεξέλθει στην κάλυψη των δυσβάσταχτων εξόδων της θεραπείας και νοσηλείας του, δεδομένου ότι ο σπουδαίος αυτός νέος είναι και φοιτητής στη Θεσσαλονίκη.

Ευελπιστούμε ότι όλοι οι συμπολίτες μας, επιδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το κοινωνικό τους πρόσωπο, ειδικά στο κλίμα των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, θα αποδείξουν, πρόθυμα και έμπρακτα, ότι η ελπίδα και η στήριξη στον πάσχοντα συνάνθρωπο δεν έχει εκλείψει, ούτε στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Ο Σύλλογός μας, σταθερά και αταλάντευτα, εργάζεται στην κατεύθυνση αυτή, με τη διοργάνωση φιλικών, ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ποικίλων, σχετικών πρωτοβουλιών, για την ηθική και οικονομική ενίσχυση συλλόγων και ατόμων που έχουν ανάγκη ή επιτελούν κοινωνικό έργο (το περασμένο καλοκαίρι, φιλοξενήσαμε την Εθνική Ομάδα του Euro 2004, για την ενίσχυση των δράσεων του Χαμόγελου του Παιδιού πόλη μας κτλ.).

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιδιοκτήτες του Σινέ Αρίων για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας και την προθυμία, με την οποία θέλησαν να συνεπικουρήσουν καθοριστικά την προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση,

ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού

Μοιράσου το άρθρο!