Κοινωνία

08/02/2016 - 18:02

Λέσβος 2016: Ρούχα και φρυγανιές σε όσους έχουν ανάγκη ...

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  του Δήμου Λέσβου, κατά το διάστημα 8/1-8/2/2016, παρέδωσε 280 δέματα με ρούχα και τρόφιμα σε ανάλογους δικαιούχους εγγεγραμμένους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου, καθώς επίσης και 770 κιλά φρυγανιές στους εξής φορείς:  Κοινωνικό Παντοπωλείο Μητρόπολης Μυτιλήνης, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Γηροκομείο Πλωμαρίου, στο Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου.

 
Όλα τα παραδοτέα προήλθαν από χορηγίες. 
 
Εκ μέρους του Δ.Σ μας ευχαριστούμε για τις χορηγίες: Την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λέσβου, τον Ερυθρό Σταυρό Λέσβου, το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, τον Εμπορικό Σύλλογο Λέσβου, την επιχείρηση Ε.Ι Παπαδόπουλος και την εδώ αντιπροσωπεία της , του κ. Χατζησταματίου Παναγιώτη.
Υπενθυμίζεται ότι, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου, με 700 άπορους δικαιούχους, στηρίζει την λειτουργία του στην αλληλεγγύη φορέων και ιδιωτών. Επομένως, κάθε προσφορά είναι πολύτιμη, μιας και μπορούμε να συμπαρασταθούμε στους εγγεγραμμένους ωφελουμένους μας, αλλά και σε άλλους φορείς κοινωνικής πρόνοιας.  
Ευχαριστούμε επίσης, την κυρία Υπαπαντή Χαλδέζου για την δωρεά παιχνιδιών στον Παιδικό Σταθμό Πλωμαρίου,  αξίας εξακοσίων ευρώ. 
Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  του Δήμου Λέσβου,, συνέδραμε επίσης στην επισκευή στέγης άπορης και άνεργης συνδημότισσας μας,  από έσοδα της παρουσίασης των παραμυθιών που δημιούργησαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Οργανισμού.   
 

Μοιράσου το άρθρο!