Κοινωνία

09/06/2017 - 06:15

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Μανταμάδο

Σαράντα συγχωριανοί  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας  να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες συγγενών, φίλων, συγχωριανών ,συνανθρώπων. Από αυτούς μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν 31 στην αιμοδοσία που διοργανώσαμε στο Πολύκεντρο  Μανταμάδου το Σάββατο 03/06/17  και 12 να δώσουν δείγμα για δωρεά μυελού των οστών .Από τους προσελθόντες 15 ήταν νέοι Εθελοντές και Εθελόντριες.

 

Η σημαντική αυτή επιτυχία μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, που συντονίζει Επταμελής Επιτροπή ανοιχτή σε κάθε συμμετοχή, υποστήριξη ή συνεργασία, για νέες Πρωτοβουλίες  Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Προληπτικής  Ιατρικής .Στην επιτυχία της Αιμοδοσίας συνέβαλαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, ο Σταθμός Αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου, ο Γιατρός κ. Νίκος Χρυσαφίδης  που πρόθυμα δέχτηκε να οριστεί υπεύθυνος και η συγχωριανή μας Νοσηλεύτρια κ.Μ. Μπελάλη που Εθελοντικά ανέλαβε την Προληπτική Εξέταση Αιματοκρίτη.                                                                                                                                                                                                     
Ευχαριστούμε θερμά τις Εθελόντριες που πρόσφεραν νόστιμα σπιτικά κεράσματα για τους Αιμοδότες ,τους  Συγχωριανούς μας που μένουν στην Αθήνα ή στη Μυτιλήνη και τα ΜΜΕ, που πρόβαλλαν την Αιμοδοσία μας. Η διάθεση των μονάδων αίματος γίνεται μόνο με εντολή του ίδιου του Αιμοδότη για τις μονάδες που έχει προσφέρει, βάσει Γραπτού Κανονισμού Διάθεσης.                                                                      
Σύντομα σε συνάντηση όλων των Εθελοντών θα προγραμματίσουμε όλοι μαζί τις επόμενες κοινωνικές μας  πρωτοβουλίες.
 

Μοιράσου το άρθρο!