Κοινωνία

16/02/2017 - 12:53

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σχολή ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ

yle="text-align: justify;">Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους 46 μαθητές - εθελοντές που προσήλθαν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στη Σχολή ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα για να αιμοδοτήσουν.

Ο απολογισμός είναι θετικός καθώς αιμοδότησαν οι 34, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους.
Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τον ΣΕΑΜ να αιμοδοτούν νέα παιδιά ηλικίας 18-20 χρονών, που για το Σύλλογο είναι το μέλλον του αιμοδοτικού κινήματος στη Λέσβο. Είναι επίσης μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τον ΣΕΑΜ να έχει 22 καινούργια μέλη που αιμοδότησαν για πρώτη φορά.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι παρά την επιθυμία τους να αιμοδοτήσουν, για λόγους προστασίας της υγείας τους αυτό δεν κατέστη δυνατό (χαμηλή πίεση, χαμηλός αιματοκρίτης, αϋπνία, κούραση κτ.λ.).
Ελπίζουμε το παράδειγμα της σχολής ΕΠΑ.Σ  ΟΑΕΔ  Μυτιλήνης να μιμηθούν και τα άλλα σχολεία της πόλης μας.
Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε την έμπρακτη συμπαράσταση, σε ολόκληρη τη διαδικασία της αιμοδοσίας, του Διευθυντού της σχολής κου Αθανασίου Ιατρίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. 
 

Μοιράσου το άρθρο!