Κοινωνία

27/06/2016 - 14:39

Μίνα Αρναούτη: η φωτογραφία μέσα από το Νοσοκομείο και η πρώτη της συνέντευξη

 

Στην εφημερίδα Freddo έδωσε την πρώτη της συνέντευξη η Μίνα Αρναούτη, 4 μήνες μετά το τροχαίο που τραυμάτισε θανάσιμα τον Παντελή Παντελίδη.


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε την Αρναούτη στο δωμάτιο του νοσοκομείου της χαμογελαστή, με κομμένα τα μαλλιά, λόγω των επεμβάσεων.

Η εξέλιξη της υγείας της είναι καλή, ωστόσο η ταλαιπωρία της από τα χειρουργεία είναι εμφανής:  Τρεις μεταλλικές ράβδοι προεξέχουν από τον βραχίονα του δεξιού χεριού της, ενώ τα άκρα της είναι εμφανώς αδυνατισμένα.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε ένα ακόμα χειρουργείο, βγήκαν τα σίδερα από το δεξί της πόδι και τοποθετήθηκε μόσχευμα που αφαίρεσαν από τη λεκάνη της. Το αριστερό πόδι είναι και αυτό δεμένο, ενώ στο αριστερό της χέρι έχει την πεταλούδα με το κοκτέιλ φαρμάκων.

«Σοκαρίστηκα με κάποια δημοσιεύματα και σχόλια εις βάρος μου. Δεν τα περίμενα. Ήταν άδικα. Είναι πραγματικά ασύλληπτο πώς κάποιοι παρερμηνεύουν τα γεγονότα. Εκείνες οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι-λέσχη ήταν για μένα φρικτές.

Δύο στιγμιότυπα όλα κι όλα έφταναν σε συνδυασμό με τη δήθεν κατάθεσή μου, ότι βρισκόμουν σε άλλο δωμάτιο, να δημιουργηθεί μια εσφαλμένη εικόνα. Ζήτησα να βγει όλο το βιντεοσκοπημένο υλικό από το σπίτι-λέσχη, εσωτερικά και εξωτερικά, γιατί προφανώς υπήρχαν κάμερες που ήταν κρυφές».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει για το μοιραίο βράδυ:

«...κάποια στιγμή αφού συναντηθήκαμε όλοι μαζί, εγώ η Φρόσω και ο Παντελής, καταλήξαμε μετά από πρόσκληση του Παντελή, σ ένα σπίτι στο οποίο ήθελε να παίξει χαρτιά. Εγώ και η Φρόσω καθίσαμε στο σαλόνι, μαζί μας κάθισε λίγο και ο Παντελής και μετά πήγε στο τραπέζι για χαρτιά. Στη διάρκεια των ωρών που ήμασταν εκεί, πηγαινοερχόμασταν και στο τραπέζι που έπαιζαν χαρτιά, παρακολουθούσαμε περιστασιακά το παιχνίδι και αστειευόμασταν. Κάποια στιγμή το παιχνίδι τελείωσε και ο Παντελής σηκώθηκε να φύγει αφού είχε χάσει χρήματα. Δεν έδειχνε μεθυσμένος, ούτε παραπατούσε. Μάλιστα, αστειεύτηκε και τους είπε ότι τα χρήματα που του κέρδισαν να τα πετάξουν λουλούδια στην πρεμιέρα του! Μετά φύγαμε και έγινε το μοιραίο. Δε θέλω να το περιγράψω ξανά. Είναι επώδυνο.»

«…Μου είπε η μητέρα μου ότι η Φρόσω είναι εκτός νοσοκομείου και ότι ο Παντελής είναι στο νοσοκομείο όπως εγώ. Βλέπεις, οι γιατροί φοβόντουσαν, όπως μου είπαν μετά, πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός μου στο άκουσμα του θανάτου του Παντελή. Όταν τελικά το έμαθα, συγκλονίστηκα. Δεν το πίστευα. Ήταν τραγικό».

«Κάποιοι προσεύχονται να πεθάνω ή να είχα πεθάνει ή να πέθαινα εγώ και να ζούσε ο Παντελής. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν Θεό; Κι αν έχουν, τι Θεό έχουν;».

«Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ, νιώθω ότι μου κόβεται η αναπνοή. Ξαναζώ τις εφιαλτικές στιγμές του συμβάντος, νιώθω το θάνατο και τον τρόμο.»

 

Μοιράσου το άρθρο!