Κοινωνία

23/10/2014 - 13:58

Μπράβο! Οι καθηγτήτες και τα φροντιστήριοα που έκαναν πράξη το «Κοινωνικό Φροντιστήριο»

yle="text-align: justify;">Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, ανακοινώνει ότι:
    Όπως είναι γνωστό ξεκινήσαμε και εφέτος την προσπάθεια λειτουργίας «Κοινωνικό Φροντιστήριο» για τους απόρους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του νησιού μας.
    Στην προσπάθεια μας αυτή πέρα από τους ιδιώτες εκπαιδευτικούς, που οι δηλώσεις της δωρεάν παροχής των πολύτιμων υπηρεσιών τους εφέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, είχαμε και μια στήριξη έκπληξη για μας:
Ιδιωτικά οργανωμένα φροντιστήρια προσήλθαν αρωγοί μας. Έτσι λοιπόν εφέτος όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου που δήλωσαν συμμετοχή και διέθεταν τα κριτήρια απορίας, αν και υπερδιπλάσιοι στο αριθμό από πέρυσι, μπορούν να έχουν δωρεάν υποστηρικτική διδασκαλία τόσο από τους ιδιώτες εκπαιδευτικούς που δήλωσαν συμμετοχή όσο και από τα οργανωμένα φροντιστήρια που προσήλθαν αρωγοί μας.
    Επειδή έχει αποδειχθεί ότι είμαστε όντα μιμητικά και επειδή ευελπιστούμε στην μίμηση της Καλής Πρακτικής, προς όφελος της κοινωνίας μας, εκ μέρους όλων των παιδιών και της Δημοτικής Αρχής ένα Μεγάλο Ονομαστικό Ευχαριστώ:
Α) στα φροντιστήρια: «Κονταξής- Μανιάτης», στα «Πρότυπα Φροντιστήρια» και στο «Φροντιστήριο Πράξις» γιατί με την χορηγία τους αυτή αποδεικνύουν ότι πέρα από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, διαθέτουν και  κοινωνική ευαισθησία, τόσο απαραίτητη και πολύτιμη σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα της Εκπαίδευσης. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλα φροντιστήρια το παράδειγμα τους, μιας και οι χώροι που διαθέτουμε ως Οργανισμός δεν επαρκούν.
Β) στους ιδιώτες Εκπαιδευτικούς που τιμούν με την πράξη τους αυτή το Λειτούργημα του Εκπαιδευτικού :
Βαλάκο  Παναγιώτη Φιλόλογο, Βγενά  Κατερίνα Αγγλικής Φιλολογίας,  Γαβριήλ Νίκο Φυσικό, Γεωργακοπούλου Ελένη Φιλόλογο, Εμμανουήλ Νόρα Φιλόλογο, Ηλεία   Ειρήνη Φιλόλογο, Κανδύλη Δέσποινα Φιλόλογο,
Καραγεωργίου Ειρήνη Φιλόλογο, Κωσταντάρα Αδαμαντία Φιλόλογο, Μαμάκο Γιάννη Φιλόλογο, Παπαδοπούλου Έλενα Φιλόλογο, Παπάζογλου Γιάννη Φιλόλογο, Πολυχρονίου Άννα Φυσικό, Σταμάτη Μαρίνα Προγραμματισμού και Χαλκιώτη Νίκη Φιλόλογο.
    Όμως η ανάγκη μας για μαθηματικούς Γυμνασίου και Λυκείου δεν έχει καλυφθεί πλήρως. Ως εκ τούτου κάνω έκκληση ξανά σε καθηγητές μαθηματικούς Γυμνασίου και Λυκείου και τους καλώ να μας βοηθήσουν, δηλώνοντας συμμετοχή για το Κοινωνικό μας Φροντιστήριο, τις μέρες και ώρες που μπορούν, στο τηλέφωνο 22510-27501, εσωτ. 1 στην υπεύθυνη κ. Λαγουτάρη. Είναι κρίμα κι άδικο να στερήσουμε στα άπορα παιδιά μας την δυνατότητα βοήθειας και στα μαθηματικά! Σας παρακαλώ βοηθήστε μας!

 

Μοιράσου το άρθρο!