Μπράβο στους μαθητές στη Σχολή ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα... έδωσαν το αίμα τους!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους 47 μαθητές - εθελοντές που προσήλθαν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στη Σχολή ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα για να αιμοδοτήσουν. Από αυτούς αιμοδότησαν οι 29.

Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τον ΣΕΑΜ να αιμοδοτούν νέα παιδιά ηλικίας 18-20 χρονών, που για το Σύλλογο είναι το μέλλον του αιμοδοτικού κινήματος στη Λέσβο. Είναι επίσης μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τον ΣΕΑΜ να έχει 18 καινούργια μέλη που αιμοδότησαν για πρώτη φορά.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι παρά την επιθυμία τους να αιμοδοτήσουν, για λόγους προστασίας της υγείας τους αυτό δεν κατέστη δυνατό (χαμηλή πίεση, χαμηλός αιματοκρίτης, αϋπνία, κούραση κτ.λ.).

            Ελπίζουμε το παράδειγμα της σχολής ΕΠΑ.Σ  ΟΑΕΔ  Μυτιλήνης να μιμηθούν και τα άλλα σχολεία της πόλης μας.

            Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ. Χρυσαφίδη Νικόλαο, ο οποίος εθελοντικά προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο μας, εκτός από το προκαθορισμένο προσωπικό της Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε την έμπρακτη συμπαράσταση, σε ολόκληρη τη διαδικασία της αιμοδοσίας, του Διευθυντού της σχολής κου Αθανασίου Ιατρίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ