Κοινωνία

29/09/2017 - 11:53

Μυτιλήνη: Πέθαναν μάνα και γιος

Συγκίνηση έχει προκαλέσει από νωρίς χθες το βράδυ η πληροφορία του σχεδόν ταυτόχρονου θανάτου του γνωστού επαγγελματία και επί σειρά ετών μέλους της διοίκησης και Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Ιωάννη Χατζημιχάλη και της μητέρας του Χρυσούλας Χατζημιχάλη, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά 24 ωρών περίπου ο γιος από τη μάνα.

Πρόκειται  (όπως αναφέρει η εφημερίδα "Τα ΝΕΑ της Λέσβου" / ρεπορτάζ Στρατής Σαμιώτης) για την οικογένεια του αείμνηστου Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Σταύρου Χατζημιχάλη, ο οποίος έφυγε εδώ και χρόνια από τη ζωή από εγκεφαλικό επεισόδιο, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και γιο.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων  που μετέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και τον Γιώργο Παπαδάκη ο 53χρονος Ιωάννης Χατζημιχάλης  αγαπούσε ιδιαίτερα τη μητέρα .

Η ηλικιωμένη πέθανε από φυσικά αίτια και ο γιός της ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως αναφέρουν γείτονες και φίλοι.Την επομένη επισκέφθηκε φίλο του, στον οποίο περιέγραψε ότι δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την τεράστια απώλεια.Μετά από λίγες ώρες κατέληξε, από φυσικά αίτια σύμφωνα με την Αστυνομία, η οποία περιμένει την ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου.

Ωστόσο, η τοπική κοινωνία συνδέει τον θάνατο του και με την ιδιαίτερα μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την μητέρα του, που είχε πεθάνει προ δύο ημερών, τον χαμό της οποίας προφανώς δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει.

Μοιράσου το άρθρο!