Κοινωνία

14/04/2014 - 14:25

«Νοιάζομαι, εσύ;»,

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αναστασία Αντωνέλλη, παραβρέθηκε στην εκδήλωση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, που οργάνωσε την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης, στη Μυτιλήνη, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Λέσβου, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα καμπάνια για την ανακύκλωση και την γενικότερη προστασία του περιβάλλοντος.

Στην εν λόγω εκδήλωση με τίτλο: «Νοιάζομαι, εσύ;», μικροί και μεγάλοι έφεραν τρόφιμα, παιχνίδια και βιβλία κ.α., έπαιξαν στο λούνα παρκ και  πρόσφεραν χαρά, ελπίδα και ευτυχία, όπως τόνισαν οι διοργανωτές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, του Δήμου Λέσβου.

Ο κ. Βουνάτσος και η κα Αντωνέλλη, συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν θερμά, τόσο τους επικεφαλής του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στο Νησί μας, όσο και  τους κλάδους «αστεριών», «πουλιών», «οδηγών», μεγάλων οδηγών και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Ο., όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και για τη γενικότερη σημαντική και πολυποίκιλη δράσης τους, καθώς και τους συνδημότες μας, που για ακόμη μια φορά έδωσαν το ανθρωπιστικό τους παρών. 

Μοιράσου το άρθρο!