Κοινωνία

22/05/2015 - 06:02

Νόμιμη η λειτουργία του Γραφείου Τελετών στον Παπάδο Γέρας

style="text-align: justify;">up date 

Με κάθε νομιμότητα λειτουργεί το  Γραφείο Τελετών του κ.  Σ. Πατρίκα που βρίσκεται στον Παπάδο Γέρας. Στις  19 Μαΐου εκδόθηκε η οριστική άδεια με  αριθμό 17/2015  και αριθ. πρωτ. 28946.

Η περιπέτεια του κ. Σ. Πατρίκα ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.  Συγκεκριμένα την περίοδο του Πάσχα και ενώ στο Γραφείο Τελετών γινόταν εργασίες από ηλεκτρολόγο υπήρξε επώνυμη καταγγελία για την «παράνομη» λειτουργία της επιχείρησης.  Το έγγραφο της Αστυνομίας κοινοποιήθηκε στο Δήμο Λέσβου και επομένως ο Δήμος Λέσβου υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε απόφαση για σφράγισμα του καταστήματος στις 20 Μαΐου κάτι που δεν έγινε ποτέ καθώς εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας.

Μιλώντας στο Lesvosnews.net o κ. Σπύρος Πατρίκας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια για την αρχική μας δημοσίευση με τίτλο «Παράνομες κηδείες στον Παπάδο»  λέγοντας ότι από το 1973 λειτουργεί η επιχείρηση του πατέρα του στη Μυτιλήνη και στον Παπάδο με νόμιμο τρόπο. Το όλο θέμα προέκυψε από το γεγονός ότι το κατάστημα στον Παπάδο άλλαξε έδρα και είναι πλέον στο δική του διεύθυνση και όχι του πατέρα του. Κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής κάποιος θεώρησε σωστό να προχωρήσει σε καταγγελίες και να του δημιουργήσει όλη αυτή την αναστάτωση.  Τέλος μας υπογράμμισε ότι έχουν συμβεί αρκετά παρατράγουδα με Γραφεία Τελετών που δεν έχουν εκδώσει τα σωστά παραστατικά και έτσι συγγενείς των θανόντων δεν μπορούν να εισπράξουν τα έξοδα της κηδείας από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Δείτε την άδεια λειτουργίας: 

 
 
 
 
αρχική δημοσίευση: 
 
Η απόφαση του Δήμου Λέσβου  με αριθμό 851/2015 και  σχετικό έγγραφο με  Αριθ.Πρωτ: 24933 - 05/05/2015  προκαλεί αίσθηση καθώς έχουμε να κάνουμε με την σφράγιση ενός γραφείου τελετών που όλο αυτό το διάστημα έκανε δουλειές χωρίς άδεια και επομένως παράνομες κηδείες!
Το θέμα μπορεί να είναι λίγο μακάβριο αλλά έχει και την άλλη του πλευρά.... 
 
Η απόφαση του Δήμου Λέσβου αναφέρει:
ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 851/2015
 
Την σφράγιση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ» του Στυλιανού Πατρίκα του Γεωργίου και της Μερόπης που βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Παπάδου του Δήμου Λέσβου.
Η σφράγιση του καταστήματος θα γίνει στις 20/05/2015 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ και θα πρέπει να παραβρεθεί και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Το γραφείο Αδειών ΚΥΕ της Δημοτικής Ενότητας Γέρας και το Αστυνομικό τμήμα Γέρας (.άρθρο 81 παρ.4 του Ν.4172/2013 και την αριθ..461/2013 απόφαση του Δημοτικού
Συμβουλίου Λέσβου),παραγγέλλεται να εκτελέσουν την απόφαση αυτή.

Μοιράσου το άρθρο!