Κοινωνία

28/11/2017 - 11:24

Ντοκουμέντο: Τα τελευταία μηνύματα της 19χρονης από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Με μια βαλίτσα στο χέρι ήταν διαρκώς η 19χρονη Ειρήνη από τη Λέσβο που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.6 κιλά κοκαΐνης.

"Θα πάω Αθήνα σε τέσσερις ημέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ… Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με αεροπλάνο", έγραφε στο Facebook απευθυνόμενη σε φίλη της στη Μυτιλήνη. Στις 13 Σεπτεμβρίου, η 19χρονη ξαναμίλησε με τη φίλη της, ευρισκόμενη στο Ντουμπάι. "Μου έχουν δώσει ένα μεγάλο φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρα που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι", εξηγούσε.

"Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο. Μετά την Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι τρεις ημέρες και μετά Αθήνα", έγραφε σε άλλο μήνυμα.

Η φίλη της τη ρωτούσε τι πάει να κάνει εκεί, με την κοπέλα να απαντά, "να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα".

Στο βίντεο με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 που προβλήχθηκε χθες βράδυ  θα δείτε τα τελευταία ηχητικά  μηνύματα που έστειλε από το κινητό της λίγο πριν της περάσουν χειροπέδες, καθώς και τι δηλώνει μία φίλη της για τη ζωή που είχε διαλέξει και τα συχνά ταξίδια της.

Διαβάστε όλες τις δημοσιεύσεις στο: Υπόθεση_κοκαΐνη_Χονγκ Κονγκ

Μοιράσου το άρθρο!