Κοινωνία

19/01/2018 - 13:37

Ο Συνήγορος του Πολίτη στη Λέσβο - Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους

Ο Δήμος Λέσβου στην προσπάθεια παροχής περισσότερων υπηρεσιών προς τους πολίτες, πρωτοπορεί εγκαινιάζοντας συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη.

Την Τετάρτη 24/01/2018 θα ξεκινήσει την λειτουργία του το παράρτημα του Συνηγόρου του Πολίτη, στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης, που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 5.

Το πρωί  της Τετάρτης 24/01/2018, από τις  09.00 έως και τη 13.00 το μεσημέρι  θα βρίσκονται στο Κ.Ε.Π. εκπρόσωποι του Συνηγόρου του Πολίτη, προκειμένου να δεχτούν τα αιτήματα των κατοίκων της Λέσβου. 

Κατά τη διάρκεια του έτους και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες νομικοί από τον Συνήγορο του Πολίτη θα βρίσκονται στο Κ.Ε.Π. της Μυτιλήνης, ώστε να μπορούν οι δημότες μας να απευθύνονται σ΄ αυτούς για υποθέσεις τους που έχουν σχέση με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Οι πολίτες της Λέσβου θα μπορούν να απευθύνονται στον Διευθυντή των ΚΕΠ Δήμου Λέσβου κ. Γεώργιο Μιχαλακέλλη και στο τηλέφωνο 2251350015, προκειμένου να ενημερώνονται για τις ημερομηνίες, κατά τις οποίες οι εκπρόσωποι του Συνηγόρου του Πολίτη θα δέχονται τα αιτήματα των κατοίκων της Λέσβου.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!