Κοινωνία

21/09/2016 - 13:26

Οι 241 της Μυτιλήνης....

Δ

ύσκολα μπορεί να βρει κανένας τις κατάλληλες λέξεις με τις οποίες θα μπορούσε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους 241 συμπολίτες μας, το εκλεκτό αυτό κομμάτι ανθρώπων, απ΄όλο το φάσμα της κοινωνίας μας, στο οποίο με σεβασμό υποκλινόμαστε για το μεγαλείο της ψυχής τους. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους αυτούς που ήρθαν να αιμοδοτήσουν στην αιμοδοσία μας στις 13-14-15 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά στο χώρο του πρώτου ορόφου του Επιμελητηρίου προσήλθαν 283 αιμοδότες από τους οποίους αιμοδότησαν οι 241. Οι δε νέοι αιμοδότες ήταν 74, εκ των οποίων αιμοδότησαν οι 51 ενώ οι υπόλοιποι 23 αποκλείστηκαν, παρά την θέλησή τους, αν και το επιθυμούσαν πολύ. Σ΄αυτούς τους αιμοδότες θα πρέπει να προσμετρηθούν 30 ακόμη που αιμοδότησαν στο Νοσοκομείο, κατόπιν ειδοποιήσεώς μας, μεταξύ δεύτερης και τρίτης αιμοδοσίας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους πολλούς δότες μυελού των οστών που έδωσαν δείγμα σάλιου για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά το Επιμελητήριο Λέσβου που μας φιλοξένησε στον πρώτο όροφο για να διεξαχθεί ομαλά η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια σ΄όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την επιτυχία της αιμοδοσίας και ιδιαιτέρως τον κ. Σίμο Ευθυμιάδη που είναι πάντα δίπλα στο Σύλλογό μας και προσφέρει αφιλοκερδώς τα μέγιστα στη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αιμοδότες του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν για δεύτερη φορά στο κάλεσμά μας και έδωσαν αίμα για το μικρό Γιώργο που νοσηλεύεται στην Αθήνα.

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ  ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!