Κοινωνία

16/04/2014 - 23:01

Οι «LIONS Μυτιλήνης» παρέδωσαν είδη ρουχισμού

Χ

θες,  Τρίτη 15 Απριλίου, οι «LIONS Μυτιλήνης», παρέδωσαν είδη ρουχισμού και παιχνίδια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου».

          Τα μέλη του Συλλόγου των LIONS υποδέχθηκαν η Αντιδήμαρχος κ. Αντωνέλλη και ο υπεύθυνος Κοινωνικός Λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Συναχείρης Χαράλαμπος στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, Αγίας Ειρήνης 10 στην Μυτιλήνη.

Η κ. Αντωνέλλη ευχαρίστησε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των απόρων δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Οργανισμού τους LIONS, για την συνεχιζόμενη βοήθεια που προσφέρουν στα Προγράμματα δράσης του Οργανισμού, που στόχο έχουν την βοήθεια των απόρων κατοίκων του νησιού μας.

          Εκ μέρους των LIONS Λέσβου, ο κ. Χατζηχαλκιάς Μανώλης, Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχήθηκε Καλή – Ανάσταση σε όλους τους παριστάμενους και τόνισε ότι οι LIONS θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις δράσεις του Οργανισμού, ο οποίος έχει καταξιωθεί στην συνείδηση όλων των απόρων κατοίκων του νησιού μας, ως συμπαραστάτης τους στα προβλήματα επιβίωσης και υγείας που αντιμετωπίζουν.  Eυχήθηκε δε «καλή συνέχεια» στις προσπάθειες του Οργανισμού και της κ. Αντωνέλλη στο έργο της κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας του Δήμου.   

 

Μοιράσου το άρθρο!