Κοινωνία

22/10/2014 - 13:40

Το παιχνίδι... του «κρυμμένου» αστικού λεωφορείου στη Μυτιλήνη

Συμπολίτισσά μας, μάς κατήγγειλε το παρακάτω περιστατικό που προσπαθούμε να το καταλάβουμε, προσπαθούμε να το αιτιολογήσουμε, αλλά αδυνατούμε, θεωρώντας ότι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, γιατί είναι πολύ... ασυνάρτητο, για να είναι πραγματικό και να έχει λογική εξήγηση.


Όπως μας είπε, χθες το μεσημέρι, περίμενε μαζί με άλλους συμπολίτες μας στην πλατεία Σαπφούς, το λεωφορείο με κατεύθυνση το νοσοκομείο. Βλέποντας τον οδηγό στο πρώτο λεωφορείο, στο οποίο δεν αναγραφόταν ο προορισμός, ρώτησε αν πηγαίνει προς Βοστάνειο και αν θα φύγει. Η απάντηση ήταν αρνητική, όμως ξαφνικά το αυτοκίνητο έφυγε. Όταν η πελάτισσα ρώτησε στο εκδοτήριο εισιτηρίων πότε αναχωρεί το λεωφορείο προς την κατεύθυνση που ήθελε, η υπάλληλος απάντησε: «ήταν εκείνο που μόλις αναχώρησε». Αφού η συμπολίτισσά μας εξιστόρησε το συμβάν, η υπάλληλος θέλοντας να εξυπηρετήσει και να διευκολύνει, επικοινώνησε με τον οδηγό, ο οποίος πρότεινε το εξής ανεκδιήγητο: «Είμαι στο Goody's. Ας έρθουν εδώ, θα τους περιμένω!!!»
Στην πρόταση επίσης, της υπαλλήλου, οι επόμενοι οδηγοί να μεταφέρουν τους ταλαίπωρους επιβάτες μέχρι την επόμενη στάση, εκείνοι αρνήθηκαν, καθώς έκαναν άλλη διαδρομή, άσχετα αν θα περνούσαν από το σημείο του... «ραντεβού».
Τελικά η οργή ξεπέρασε την υπομονή όπως ήταν φυσικό- και οι άνθρωποι που μάταια περίμεναν, αναγκάστηκαν να επιλέξουν το ταξί.

 

πηγη: εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!