Κοινωνία

22/12/2016 - 13:25

Παρασκευή 23 Δεκέμβρη: Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δεύτερο Παιδικό Σταθμό Μυτιλήνης

Η

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κ. Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:

    Ολοκληρώνουμε ως Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας  τις Χριστουγεννιάτικες Πράξεις Αγάπης, με την πραγματοποίηση της Ύψιστης Πράξης μας: Προσφέρουμε Αίμα- Προσφέρουμε Ζωή.
Έτσι την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη, προσκαλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσουμε στον Δεύτερο Παιδικό Σταθμό μας (περιοχή Ναυτικού Ομίλου), από ώρα 11.00 το πρωί- 18.00 το απόγευμα.
Επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε την Εθελοντική μας Αιμοδοσία στον Παιδικό Σταθμό, γιατί  έτσι  συμβάλουμε στην δημιουργία υγειών προτύπων  Ζωής των παιδιών μας.
Μέσα σε μια μεγάλη γιορτή που διοργανώνουμε για τα παιδιά ,με Χριστουγεννιάτικη μουσική, τραγούδια, γλυκά και αφηγήσεις παραμυθιών με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία, εμείς οι μεγάλοι ως Δώρο Ζωής θα δώσουμε Αίμα, κάνοντας την Ύψιστη Χριστουγεννιάτικη Πράξης Αγάπης για τον συνάνθρωπο μας.
Είναι μια δράση μας που υλοποιείται γιατί ακόμα υπάρχουν Παιδαγωγοί που έχουν ιδέες για μια καλύτερη κοινωνία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν ιδιαίτερα στην κ. Σοφία Κατραμάδου υπεύθυνη του Δεύτερου Παιδικού Σταθμού μας για αυτήν την πολύ όμορφη ιδέα της, σε όλο το προσωπικό των Παιδικών μας Σταθμών για την προετοιμασία της γιορτής, στους γονείς των παιδιών που έχουν ήδη δηλώσει την πρόθεση τους να δώσουν αίμα και βεβαίως στο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας, καθώς επίσης και στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της δράσης μας αυτής.  
Ελάτε μαζί μας, ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε αυτήν μας την Πράξη Αγάπης μεγαλύτερη, ελάτε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα θετικό πρότυπο ζωής για το σημερινό παιδί- τον αυριανό ενήλικα, μια Ελπίδα για μια καλύτερη αυριανή κοινωνία!  
 

Μοιράσου το άρθρο!