Κοινωνία

05/12/2010 - 00:37

Ποιος θα μαζέψει τον ιερέα-μπουμπούκι στην Καλλονή?

up date :

 

http://lesvosnews.net/2010/12/06/8-3/

Σοβαρή καταγγελία από αναγνώστη μας για ιερέα-μπουμπούκι στην Καλλονή!!!

Μετά το φακελάκι που ζήτησε ο αθεόφοβος "ιερέας" για να κάνει μια κηδεία αλλά και να καρπωθεί τα χρήματα που ειχαν δωθεί αντί στεφάνου... για ιδιον οφελος..συνεχίζει να προκαλεί στην κοινωνία της καλλονής.Από BMW τώρα κυκλοφορεί με μία mercedes 200 τελευταιο μοντέλο με φυμέ τζάμια παρακαλώ. οχι θα κατσει να ......σκασει.

Διαμένει σε οικία που ανήκει στην εκκλήσια χωρίς να πληρώνει ενοίκιο ενώ υπάρχουν συνανθρωποι μας που χρηζουν στεγης.Παραχωρεί μερη απο οικόπεδα της εκκλησίας για να μπορεσουν εργολαβοι να συμπληρωσουν τα τετραγωνικα και να χτιστούν κατοικίες βεβαια με ανταλλαγμα αλλα τι ανταλλαγμα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

καισυνεχιζει με το να διαχειριζεται χρηματα για την αγιογραφηση του αγιου ιωανου καλλονης και την αναστηλωση της εκκλησιας ζωοδοχου πηγης τα οποια χρηματα εδω και πολλα χρονια περι τα 20 κανεις δεν ξερει που πανε...εργο δεν γινεται και η αγιογραφηση γινεται για 20 χρονια και ακομα να τελειωσει γιατι δεν υπαρχουν λεφτα λεει..

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΕΡΕΑ NA λειτουργει σε καμμια εκκλησια χωρις αυτον παροντα για να μη χανει την μασα και οποια εκκλησια γινεται νεα η αναστηλωνεται βρισκει προφαση να πεταει τον ιερεα της ενοριαςς και να αυτοδιοριζεται μονος του.

Ο ΔΕ ΔΕΣΠΟΤΗς ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ τον εχει εξουσιοδοτησει εν λευκω να κανει οτι θελει διοτι και ο ιδιος δεν ειναι ποτε στην καλλονη παντα λειπει.Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι μητροπολιτης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΗ ΝΕΟ ιερεα εκει που πραγματικα υπαρχει αναγκη αφηστε που οι διακοι με οικογενεια αναγκαζονται να φυγουν απο την περιοχη να πανε σε αλλο μεροσ να ζησουν και να χειροτονηθουν για να μπορεσουν να βγαλουν τα ως προς το ζην. Ο "ΙΕΡΕΑΣ ΑΥΤΟΣ" ΓΙΑ να δεσει το κερασακι στην τουρτα εχει κανει ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ναι στις φυλακές πριν 25 χρονια επειδη εβγαζε απο το αεροδρομιο κατι εικονες και τις πηγαινε για πουλημα.ΝΑΙ!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ..τωρα αντι να τον ξυρισουν ο δεσποτης τον εχει χρισει αρχοντα..κΥΡΙΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ??ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ??ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ιεραρχια να δουμε επιτελους θα αναλαβει η ιερα συνοδος η αφου δεν υπαρχει φαι θα ξεχαστει...παντως δεν θα το αφησουμε ετσι

Μοιράσου το άρθρο!