Κοινωνία

06/04/2017 - 07:00

Προσφορά από το Δήμο στο Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου,

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλη, στα πλαίσια της ενίσχυσης και συμπαράστασης εκ μέρους του Δήμου, των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, παρέδωσε σήμερα στον Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου, είδη ένδυσης και διατροφής, προκειμένου να τα διαθέσει ο Σύλλογος στα μέλη του. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 38 κιβώτια που περιείχαν 300 ανοιξιάτικα μπουφάν για παιδιά, βρεφικές πάνες, γάλατα δεύτερης παιδικής ηλικίας και βρεφικές κρέμες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μιχάλης Κουφέλος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου «Πολυτέκνων Λέσβου», ευχαρίστησε την κα Αντωνέλλη για το συνεχή νοιάξιμο και την έμπρακτη στήριξη του Δήμου, στην πολύτεκνη οικογένεια.

Η κα Αντωνέλλη ευχήθηκε με την σειρά της Καλή Ανάσταση στο Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη του Συλλόγου τονίζοντας τα εξής: «Δυστυχώς η πολύτεκνη οικογένεια, εντελώς άδικα, είναι θύμα της βάρβαρης και απάνθρωπης πολιτικής που εφαρμόζεται στην χώρα μας εδώ και επτά χρόνια. Αν και θα έπρεπε να είναι πρώτη  προτεραιότητα της Ελληνικής Πολιτείας, για λόγους Εθνικούς πρωτίστως. Η Ελληνική Πολιτεία όμως έχει άλλες προτεραιότητες: τις αποπληρωμές των δόσεων στους τοκογλύφους.

Έτσι, εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε με κάθε τρόπο να σας στηρίξουμε, με τα όποια και όσα μέσα διαθέτουμε, μιας και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα επιβίωσης της πολύτεκνης οικογένειας. Και βεβαίως θα συνεχίσουμε».

Επίσης παραδόθηκαν χθες Τρίτη, από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Παππάδου, κ. Ζορμπά Γεώργιο, γάλατα, κρουασάν, φρούτα και μπισκότα για τους μικρούς μαθητές Ρομά, που φοιτούν στο Σχολείο, σε μια προσπάθεια στήριξης εκ μέρους του Δήμου, των παιδιών αυτών.

 

         

 

Μοιράσου το άρθρο!