Κοινωνία

31/12/2017 - 08:15

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του ρωσόφωνου συλλόγου «Ναντεζντα»

Στις 27 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης με μεγάλη επιτυχία και τεραστία συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η παιδική πρωτοχρονιάτικη γιορτή του ρωσόφωνου συλλόγου «Ναντεζντα». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αντιδήμαρχο Μυτιλήνης κ. Αστυρακάκη Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου.

Ενήλικες και παιδιά είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μια θεατρική γιορτινή παράσταση,  βασισμένη στο γνωστό δημοφιλές ρωσικό λαϊκό παραμύθι «Το ραπανάκι» με σύγχρονες επιρροές, όπου ηθοποιοί ήταν τα ίδια τα παιδιά – οι μαθητές του ρωσικού σχολείου του συλλόγου.

Για μιάμιση ώρα οι κλόουν Μπούσικ και Κουμπάκι (Άννα Φάνινα και Ταράς Ζουμπρίτσκιϊ) οι οποίοι ήταν και διοργανωτές της εκδήλωσης, με πολύχρωμη και χαρούμενη παρουσίαση, διασκέδασαν τα παιδιά και όλους τους καλεσμένους. Δεν έλειψαν φυσικά τραγούδια, ποιηματάκια, διάφοροι διαγωνισμοί και στο τέλος πολύ διασκεδαστικός flash mob χορός.
Πολύ εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της πανέμορφης Χιονούλας και του Παππού Παγωνιά (Άγιος Βασίλης της Ρωσίας) με ένα κοστούμι ραμμένο από τα χέρια της δασκάλας μουσικής και χειροτεχνίας του σχολείου του συλλόγου κας. Λουντμίλα Ιλιένκο.
Στο τέλος της υπέροχης γιορτής με πολλά βραβεία και γλυκά δώρα όλοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Μοιράσου το άρθρο!