Κοινωνία

30/06/2015 - 07:36

up date Διαψεύδουν τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας

trong>update 2: Ανώτατη πηγή της Εθνικής Τράπεζας διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει πρόβλημα με τη ρευστότητα και ειδικά τις φήμες που αναφέρουν ότι ίσως στερέψουν από χρήματα τα ΑΤΜ. 

Η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας: Η Εθνική Τράπεζα διαψεύδει κατηγορηματικά ανάρτηση σε ιστοσελίδες, που αναπαράγεται, ότι τελείωσαν τα διαθέσιμά της σε μετρητά και κατά συνέπεια υπάρχει πρόβλημα εφοδιασμού των καταστημάτων της και των ΑΤΜ της. Κανένα τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, η τροφοδοσία των καταστημάτων και των ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας συνεχίζεται απρόσκοπτα. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής πάνω από 1.800 ανεφοδιασμοί από το Σάββατο 27/06/2015.

 

--------------

up date 1:

Ρευστό τέλος για την Εθνική Τράπεζα, αφού στέρεψαν τα χρήματα που είχε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα σταματήσουν οι χρηματαποστολές με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα η τράπεζα να τροφοδοτήσει τις επόμενες ημέρες με μετρητά τα ΑΤΜ της.

Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες της Εθνικής που διαθέτουν κάρτες ανάληψης, θα μπορέσουν να σηκώσουν μετρητά μέχρι να αδειάσει και το τελευταίο ΑΤΜ της τράπεζας, αφού όποιο αυτόματο μηχάνημα αδειάζει δεν θα τροφοδοτείται ξανά.

Για όσους έχουν κάρτες από την Εθνική αναλήψεις μπορούν να κάνω από άλλα ΑΤΜ  από το σύστημα ΔΙΑΣ

iefimerida.gr


 

η αρχική δημοσίευση του Lesvosnews.net σήμερα το πρωί  30/06/2015

 

 

Πόσο απαράδεκτη μπορεί να είναι η Εθνική Τράπεζα στη Μυτιλήνη; Από χθες το δύο ΑΤΜ που βρίσκονται στο Κεντρικό Κατάστημα στην Ερμού Μυτιλήνης είναι κλειδωμένα και δεν επιτρέπουν στο κόσμο να κάνει ανάληψη ούτε τα 60 ευρώ! Ακόμη και αν δεχτούμε ότι τα δύο ΑΤΜ ξέμειναν από χρήματα το να κατεβάζεις τα ρολά δημιουργείς πρόβλημα σε κάθε συναλλαγή πχ μεταφορά χρημάτων , πληρωμή λογαριασμών.

Ποιος εγκέφαλος σκέφτηκε να κατεβάσει τις σιδερένιες πόρτες εμποδίζοντας την πρόσβαση των πολιτών στα ΑΤΜ; Σιδερένιες πόρτες  για απαγόρευση πρόσβασης και στα δύο ΑΤΜ  (από την Ερμού και από την Προκυμαία Μυτιλήνης)

Αυτό το γνωρίζει η Κεντρική διοίκηση της Τράπεζας;

Ντροπή τους !

Αξίζει να τονιστεί ότι όλες οι άλλες τράπεζες στη Μυτιλήνη έχουν ανοιχτή την πρόσβαση των πολιτών στα ΑΤΜ και τα εφοδιάζουν συνέχεια ώστε να είναι εφικτή η ανάληψη έστω των 60 ευρώ.

 

φωτογραφίες 30/06/2015 ώρα 8:00

 

Μοιράσου το άρθρο!