Κοινωνία

18/04/2017 - 06:11

Συγκλονίζει όλη τη Λέσβο ο θάνατος τους 42χρονου Παναγιώτη Κυμούρη

Σ

υγκλονισμένη είναι όλη η Λέσβος από το ξαφνικό θάνατο του 42χρονου Παναγιώτη Κυμούρη. 

Ο Παναγιώτης Κυμούρης , στέλεχος του Τμήματος Ασφαλείας του Λιμενικού Σώματος έφυγε το Μεγάλο Σάββατο. Τον πρόδωσε η καρδιά του. Η καρδιά του που πάντα ήταν γεμάτη αγάπη και διάθεση προσφοράς.

Πρωί της Μεγάλης Παρασκευής  λίγα μέτρα μετά το φούρνο του Γενιτσαριώτη στο κεντρικό δρόμο της Χρυσομαλλούσας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παναγιώτης προσκρούει σε κολώνα της ΔΕΗ. Λίγο νωρίτερα είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. 
 
24 ώρες κράτησαν οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ο Παναγιώτης και οι γιατροί δεν τα κατάφεραν.
 
Η είδηση του θανάτου του σόκαρε τους συναδέλφους του και όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.  Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με μηνύματα αγάπης προς τον Παναγιώτη, μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένειά του.
Ο Παναγιώτης υπήρξε για πολλά χρόνια συνοδός της «Σάντυ» ο σκύλος του Λιμενικού Σώματος που είχε συμβάλει  στη μάχη κατά της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η κηδεία του Παναγιώτη θα γίνει την Τρίτη 18/04/2017 και ώρα 5 το απόγευμα στο Μεσαγρό της Γέρας.
 
Συγκλονίζει η έκκληση της οικογένειας:
 
«Θέλουμε αντί για στεφάνι στο παιδί μας, να δώσει όποιος μπορεί και όσα χρήματα θέλει για να ενισχυθεί το Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και να γίνει ένα σύγχρονο Αιμοδυναμικό Κέντρο. Ίσως να σώζονται έτσι οι ζωές των συνανθρώπων μας…» 
 
---------
Σημείωση: Το Lesvosnews.net επέλεξε να μεταδώσει με καθυστέρηση την είδηση καθώς οι γονείς του Παναγιώτη μέχρι χθες το πρωί δεν είχαν ενημερωθεί για την τραγική κατάληξη

Μοιράσου το άρθρο!