Τέλος στην αγωνία. Σώος βρέθηκε ο κ. Ευστράτιος Ανδρέου από τα Μιστεγνά Λέσβου

Σώος βρέθηκε ο κ. Ευστράτιος Ανδρέου και έτσι δόθηκε αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Ανδρέου  είναι καλά στην υγεία του και ασφαλής.

 

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος χάθηκε την 05/05/2018 από στο σπίτι του στα Μιστεγνά Λέσβου, όταν αναχώρησε με προορισμό το Άγιον Όρος, για ολιγοήμερη επίσκεψη. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η επικοινωνία του με τους δικούς του διακόπηκε και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 09/05/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το πρωί της Πέμπτης, 10/05/2018 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος, βλέποντας ότι η οικογένειά του τον αναζητεί μέσω του SILVER ALERT, εμφανίσθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε ότι είναι καλά.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ