Κοινωνία

02/10/2017 - 12:30

Τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας

O Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο 1η Οκτωβρίου, διοργάνωσε και υλοποίησε και εφέτος για τα μέλη των ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και Πλωμαρίου, ημερήσια εκδρομή στους Αγίους Αναργύρους όπου πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία και στην συνέχεια στα Βατερά, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.


Συνοδευμένα από τους εργαζομένους των ΚΑΠΗ, στα Βατερά παρατέθηκε γεύμα στα 275  μέλη των δυο ΚΑΠΗ  με την συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η έκπληξη που είχε διοργανωθεί από το ΚΑΠΗ Πλωμαρίου- χορεύτρια οριεντάλ πραγματοποίησε σόου με φωτιές- ήταν αυτή που απογείωσε όλους και καταχειροκροτήθηκε, με αποτέλεσμα το κέφι και ο χορός  να κρατήσουν μέχρι αργά το απόγευμα!    


Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, αφού ευχαρίστησε τους εργαζομένους στα ΚΑΠΗ για την προσφορά τους και την άριστη συνεργασία, ευχήθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής «χρόνια πολλά σε όλους» και τόνισε μεταξύ άλλων στους παριστάμενους: «πέρα από τις αρμοδιότητες μας στις οποίες φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς, όπως πολύ καλά γνωρίζεται, τούτη την μέρα θέλουμε να σας προσφέρουμε μια νότα χαράς.
Είναι μια ελάχιστη πράξη αγάπης εκ μέρους μας, μιας και δυστυχώς η βαρβαρότητα των περικοπών και της υποβάθμισης του επιπέδου της ζωής σας συνεχίζεται. Στην βαρβαρότητα τους εμείς σήμερα αντιστεκόμαστε δημιουργώντας χαρά! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα τα πολύτιμα που  μας έχετε προσφέρει και μας προσφέρετε, ως γονείς, ως παππούδες και γιαγιάδες, ως συμπολίτες μας! »


 

Μοιράσου το άρθρο!