Κοινωνία

26/04/2016 - 17:05

Τραγωδία στη Λέσβο: Η ιστορία της 44χρονης που «έσβησε» από το αλκοόλ

Σ

οκ έχει προκαλέσει στο νησί της Λέσβου ο αιφνίδιος θάνατος της 44χρονης Β.Χ., που το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας έχασε τη μάχη για τη ζωή, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 44χρονη, που ζούσε στην περιοχή Πλωμάρι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα και σε κωματώδη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βοστάνειο νοσοκομείο γύρω στις εννέα το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο η 44χρονη υπέστη ανακοπή κι αμέσως εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου παρέμεινε διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση. 

 
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή η 44χρονη, που θεωρείτο εγκεφαλικά νεκρή, κατέληξε έπειτα από περίπου 20 ώρες νοσηλείας στη ΜΕΘ. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου, σε κάθε περίπτωση, θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα διενεργηθεί.
 
 
Η τραγική προσωπική ιστορία της 44χρονης
 
Η 44χρονη ήταν ανύπαντρη και ζούσε μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, η οποία είναι ανάπηρη με σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με άτομα από το στενό περιβάλλον της 44χρονης, που μίλησαν στο protothema.gr, «οι γονείς των κοριτσιών έχουν πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Η μεγάλη κόρη είχε αναλάβει την ανατροφή της μικρής, που τώρα που πέθανε, ποιος ξέρει πού θα καταλήξει». 
 
«Μόνο κάποιους θείους είχαν εδώ στο νησί από την πλευρά της μητέρας τους. Είναι πολύ τραγικό αυτό που συνέβη. Ήταν μια χαρά κοπέλα, πολύ πρόσχαρη και πολύ καλός άνθρωπος. Βασανισμένα παιδιά», τονίζουν, ακόμη, άνθρωποι που γνώριζαν καλά τη 44χρονη και την οικογένειά της. 
 
«Η οικογένειά τους είχε χρήματα. Ο πατέρας τους έφυγε πρώτος από τη ζωή. Είχε επιχείρηση στο νησί και ποιος ξέρει γιατί αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω του τα δύο κορίτσια και τη σύζυγό του. Η γυναίκα του πέθανε λίγο καιρό μετά κι έκτοτε η 44χρονη ζούσε με την ανάπηρη αδελφή της. Ήταν και μία θεία τους που τις αγαπούσε πολύ και τις φρόντιζε, αλλά έφυγε για το εξωτερικό. Από τότε τα κορίτσια αυτά ήταν μόνα τους και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στήριγμα», υποστηρίζουν, τέλος, γνωστοί της άτυχης γυναίκας.
 
 
διαβάστε εδώ την αρχική ανάρτηση της είδησης

Μοιράσου το άρθρο!