Κοινωνία

16/05/2016 - 21:29

Βίντεο από την ένταση στο hotspot της Μόριας

&n

bsp;

Εικόνες από την ένταση που επικράτησε νωρίτερα σήμερα στο hotspot της Μόριας, με πρωταγωνιστές πρόσφυγες και μετανάστες που διεκδικούν να τους επιτραπεί να φύγουν από τη Λέσβο, κυκλοφόρησαν στα social media.

 

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες κατέλαβαν το χώρο μπροστά στην υπηρεσία ασύλου και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

 

Από τον καταυλισμό βγήκαν αμέσως οι εργαζόμενοι στις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται εκεί, ενώ διμοιρία ΜΑΤ αποκατέστησε την τάξη χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

 

up date H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας γαι τα επεισόδια στη Μόρια

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κάδους απορριμμάτων στο κέντρο κράτησης παράτυπων μεταναστών την Μόριας. Στο συμβάν έλαβε μέρος ένα (1) όχημα της Π.Υ. Μυτιλήνης με τρεις (3) άνδρες. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στους κάδους. Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς η υπηρεσία μας παρέμεινε στο σημείο για προληπτικούς λόγους. Ώρα έναρξης του συμβάντος 12:15 της 16-05-2016 και ώρα λήξης του συμβάντος 13:55 της ίδιας μέρας. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε λυόμενη κατασκευή (κοντέινερ) μέσα στο κέντρο κράτησης παράτυπων μεταναστών της Μόριας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές ζημίες. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δυο (2) οχήματα της Π.Υ. Μυτιλήνης με πέντε (5) άνδρες. Ώρα έναρξης του συμβάντος ήταν η 01:45 της 17-05-2016 και ώρα λήξης 02:40 της 17-05-2016. Ενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα για να προσδιοριστούν τα αιτία της πυρκαγιάς


Μοιράσου το άρθρο!