Κοινωνία

12/05/2017 - 05:53

Βράβευση εθελοντών στον …αγωνιστικό χώρο!

  Στο ανακαινισμένο Γήπεδο Λουτρών, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενίσχυσης  Εθελοντικής Αιμοδοσίας Λέσβου κ. Νίκος Μαυρουδής , βράβευσε την Επιτροπή Πρωτοβουλίας  Λουτρών και τον ΑΕΤΟ ΛΟΥΤΡΩΝ, για την συμβολή τους στην Εθελοντική  Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική .Η τιμητική εκδήλωση έγινε λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας  ΑΕΤΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑ με την άδεια της Ένωσης  Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Λέσβου, οι δε ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων φορούσαν φανέλες προσφορά του Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ,που έγραφαν «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ».      

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κ.Πρωτογεράκη-Γώμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου  κ.Γ. Ψάνης ,ο Αντιδήμαρχος κ.Ι. Αμπουλός, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού-Πολιτισμού –Τουρισμού Δήμου Λέσβου κ. Δ.Αλεξίου  και ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ Λέσβου κ.Π.Σάλτας . Ο κ,Νίκος Μαυρουδής παρότρυνε όλα τα Αθλητικά Σωματεία  της Λέσβου να ακολουθήσουν   το παράδειγμα του ΑΕΤΟΥ Λουτρών,με την ενεργό συμμετοχή τους στις Εθελοντικές  Αιμοδοσίες.  Εκ μέρους της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Λουτρών την τιμητική πλακέτα  παρέλαβαν, ο Ιερέας   Π. Χατζηβασιλείου  ,ο Πρόεδρος Β. Μαμώλης ,ο Χ. Κοτοπούλης ,ο Δ. Μπουλέτος και ο Δ. Στρίγκος.Εκ μέρους του ΑΕΤΟΥ, το τιμητικό κύπελλο παρέλαβε ο Πρόεδρος κ. Ν. Σπανός που το παρέδωσε στους μικρούς  και μεγάλους Αθλητές  της ομάδας.                                                 

Στη συνέχεια ο ΑΕΤΟΣ βράβευσε τον ποδοσφαιριστή Στρατή Διονυσάτο για τη συμμετοχή του στην κατάκτηση  του Ευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος  Κωφών και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΕΤΟΥ Δημήτρη Βασιλέλλη.Την εκδήλωση κάλυψε η Τηλεόραση Μυτιλήνης για να προβάλλει την Κοινωνική αυτή πρωτοβουλία

Μοιράσου το άρθρο!