Βιβλίο

01/11/2016 - 19:50

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Το χέρι του Θεού» – Διαγωνισμός Lesvosnews.net και Εκδόσεις Κέδρος

&n

bsp;

up date   21/11/2016  Νικητές είναι:

 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Οι νικητές έχουν λάβει προσωπικό μήνυμα στο facebook για τις λεπτομέρειες παραλαβής του βιβλίου

 

-------------------------

Το lesvosnews.net αγαπάει το βιβλίο και, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κέδρος, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το αστυνομικό μυθιστόρημα του Φίλιπ Κερ «Το χέρι του Θεού».

Η προθεσμία του διαγωνισμού λήγει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 21:00, και οι τυχεροί θα ενημερωθούν εντός 48 ωρών με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook. Για να λάβετε μέρος, αφήστε ένα σχόλιο (π.χ. «συμμετοχή στον διαγωνισμό») κάτω από τη δημοσίευση αυτή στη σελίδα μας στο facebook. Διπλά σχόλια του ίδιου αναγνώστη θα διαγράφονται.  

Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Κέδρος (Γ. Γενναδίου 3, Αθήνα, τηλ. 210.38.09.713). Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης, αφού δώσουν την ταχυδρομική τους διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, με έξοδα αποστολής των Εκδόσεων Κέδρος.

Μια πρώτη γεύση από το μυθιστόρημα:

Η Λόντον Σίτι ετοιμάζεται να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η θερμοκρασία είναι υψηλή, η ατμόσφαιρα τεταμένη. Καθώς η Ελλάδα φλέγεται, ο προπονητής Σκοτ Μάνσον είναι αναγκασμένος να τραβήξει τα λουριά στους παίχτες της ομάδας του. Οι εντολές του σαφείς: απαγορεύεται το ποτό, το ξενύχτι και η επαφή με γυναίκες. Η ομάδα πρέπει πάση θυσία να μείνει συγκεντρωμένη, να παίξει καλά στο ματς του Πειραιά και να γυρίσει στο Λονδίνο ανανεωμένη, προκειμένου να ετοιμαστεί για τον κρίσιμο επόμενο αγώνα στην έδρα της, το Σιλβερτάουν Ντοκ.

Το πλάνο όμως του Σκοτ Μάνσον δεν θα μπορούσε να προβλέψει ένα μοιραίο γεγονός. Όταν το αστέρι της Σίτι καταρρέει στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι θεατές και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων παθαίνουν σοκ. Άραγε, ο παίχτης πέθανε από καρδιακή προσβολή; Ή μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο και ο θάνατος θα πρέπει να αποδοθεί σε σκευωρία; Καθώς οι ελληνικές αρχές ξεκινούν έρευνα για δολοφονία, ο Σκοτ Μάνσον καλείται να λύσει το μυστήριο, να ανακαλύψει γρήγορα την αλήθεια και να επαναφέρει την ομάδα στους κανονικούς της ρυθμούς.


Βρείτε το εδώ


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Φίλιπ Κερ γεννήθηκε στο Εδιμβούργο το 1956. Σπούδασε νομικά και συνεργάστηκε ως αρθρογράφος στις σελίδες των Sunday Times, Evening Standard και New Statesman.

Ως συγγραφέας έγινε παγκόσμια γνωστός χάρη στη σειρά βιβλίων του με ήρωα τον ντετέκτιβ Μπέρνι Γκούντερ, που θεωρείται από τις σημαντικότερες σειρές στον χώρο της σύγχρονης νουάρ αστυνομικής λογοτεχνίας. Οι ιστορίες του Μπέρνι Γκούντερ διαδραματίζονται ως επί το πλείστον στη Γερμανία των χρόνων της ναζιστικής κυριαρχίας και του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Τα βιβλία της σειράς εκδίδονται στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Κέδρος. Κυκλοφορεί ήδη ο τόμος Η τριλογία του Βερολίνου (που περιλαμβάνει τα μυθιστορήματα Οι Βιολέτες του Μάρτη, Ο χλομός εγκληματίας και Γερμανικό ρέκβιεμ), καθώς και τα έργα Μοιραία Πράγα, Άνθρωπος χωρίς ανάσα, Φλόγα που σιγοκαίει, Η γυναίκα από το Ζάγκρεμπ και Φιλοσοφικά εγκλήματα.
 

Η νέα σειρά του Φίλιπ Κερ, με τον ντετέκτιβ Σκοτ Μάνσον, περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τα βιβλία: Ξαφνικός θάνατος και Το χέρι του Θεού.

 

----------

 

 

 

η παρούσα δημοσίευση στη σελίδα μας στο facebook

(Κάντε κλικ στο σύμβολο του facebook επάνω δεξιά ή στο σύνδεσμο εδώ και γράψτε το σχόλιό σας για να είναι δεκτή η συμμετοχή σας.)

Μοιράσου το άρθρο!