Βιβλίο

27/11/2014 - 18:15

Κόκκινα Φεγγάρια - Το νέο βιβλίο του Κώστα Βελούτσου

Κ

υκλοφορεί σε λίγες μέρες από τις εκδόσεις " Όστρια " το νέο βιβλίο του Κώστα Βελούτσου με τίτλο "Κόκκινα Φεγγάρια"

 

Ένα παιδί, η Σοφία Παπαφωτίου, μεγαλώνει μέσα σε ιδρύματα, αφού εκεί την έχει αφήσει η μητέρα της για να ελευθερωθεί από το βάρος της, συνεχίζοντας έτσι τη δική της ζωή, αυτή του αγοραίου έρωτα.  Η εκδίκηση ελλοχεύει στα σπλάχνα της Σοφίας που την τιμωρεί  «σκοτώνοντάς» την έξι φορές, όσα και τα χρόνια που έζησαν οι δυο τους.
Τα κόκκινα φεγγάρια θα γίνουν οι «φίλοι» της Σοφίας και τα ζωγραφίζει πάνω σε χαρτιά, βάφοντας όμως κατάμαυρο το φόντο τους, όπως σκούρα ήταν η δική της ζωή δίπλα στη μητέρα της.
Εκείνα, τα φεγγάρια θα φωτίσουν το δρόμο της Σοφίας κάνοντάς τον κατακόκκινο από το αίμα των άλλων γυναικών, και θα την οδηγήσουν με ακρίβεια στα μονοπάτια της εκδίκησης.  
Θα βρεθεί στα ίδια ίχνη μ’ αυτά του πατέρα της, του Ταξίαρχου της ΕΛ. ΑΣ. Λουκά Μαυρίδη, στο πρόσωπο του οποίου  θα βρει έναν σύμμαχο, όπως ακριβώς ήταν για την Σοφία ο Θωμάς Παπαφωτίου, που πίστεψε σ’ ένα ψέμα

 

Ο Κώστας Ν. Βελούτσος γεννήθηκε, ζει κι εργάζεται στη Μυτιλήνη. Υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα από το 1987. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Έχουν κυκλοφορήσει τα βιβλία του :  "Σεργιάνι στη ζωή" ,  "Τελευταία Φορά" και "Ζωή από τον θάνατο

Μοιράσου το άρθρο!