Βιβλίο

22/02/2014 - 09:20

«Το ψαράκι που ήθελε να πετάξει» - Παιδικό βιβλίο, δωρεάν download

yle="text-align: justify;">H Μαρία Ταλλά μας παρουσιάζει το δικό της έργο, με τίτλο "Το ψαράκι που ήθελε να πετάξει". Ένα παιδικό παραμύθι σε ψηφιακή μορφή που έγραψε και εικονογράφησε διατίθεται δωρεάν. Ένα παραμύθι για τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού, που μιλάει για το πείσμα και για την επιμονή. Θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της θάλασσας, εκεί θα γνωρίσετε τον Λίο, ένα πεισματάρικο ψαράκι που θα καταφέρει να σας διασκεδάσει με τις περιπέτειες του.

Περίληψη

Μέσα στα βάθη του ωκεανού, ζει ο Λίο, ένα ψαράκι αλλιώτικο, ένα ψαράκι πεισματάρικο που όλο κάνει του κεφαλιού του. Θέλει να πετάξει. Πετάνε όμως τα ψάρια; Θα τον βοηθήσει το πείσμα του να τα καταφέρει ή θα τον οδηγήσει σε μπελάδες; 

Μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF (με μέγεθος αρχείου 1,66 MB) από την ιστοσελίδα:

http://www.easywriter.gr/ebooks/item/65 (θα κατέβει με το όνομα ebook65) 

η εγγραφή και το κατέβασμα του βιβλίου είναι δωρεάν

 

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση του βιβλίου στο 

http://issuu.com/79436/docs

Βιογραφικό συγγραφέα

Λέγομαι Μαρία Ταλλά αλλά με φωνάζουν Μάρη. Σπούδασα στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα  Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και εργάστηκα στις Δημόσιες Σχέσεις Νοσοκομείων σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης είμαι αυτοδίδακτη ζωγράφος και για κάποιο χρονικό διάστημα ασχολήθηκα και με την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων. Είμαι παντρεμένη και μαμά δύο αγοριών, του Παναγιώτη και του Νίκου. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική, οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές. Η μεγάλη μου αγάπη όμως, παραμένει η ζωγραφική γιατί με εκφράζει και με ταξιδεύει. Πιστεύω ότι κάθε μορφή δημιουργίας είναι κάτι μοναδικό και αναζωογονητικό. Με τα έργα μου προσπαθώ να φέρω πάλι την μαγεία των παραμυθιών στην ζωή μας! Αυτήν την περίοδο, είμαι αρθρογράφος σε ένα διαδικτυακό περιοδικό και παράλληλα  ασχολούμαι με την συγγραφή ενός νέου παραμυθιού. Οι γιοι μου,  αποτελούν την πηγή έμπνευσής μου!

Μοιράσου το άρθρο!