Λήμνος

16/09/2014 - 12:17

13οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας στη Λήμνο

ign="left">Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, διοργανώνει και φέτος  τους «13ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Κωπηλασίας», στη Λήμνου ,  στη περιοχή  Ρωμέικο Γιαλό , στις 20  Σεπτεμβρίου 2014 σε συνεργασία με το Δήμο Λήμνου, την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ)  και το Ναυτικό Όμιλο Λήμνου.

Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας  είναι από τους σπουδαιότερους αθλητικούς θεσμούς του Αιγαίου που αποβλέπουν όχι μόνο στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και την αγάπη προς την θάλασσα, αλλά επιπρόσθετα και στην προβολή και ανάδειξη των πολλαπλών δυνατοτήτων που μας δίνει η θάλασσα για δραστηριότητα και ανάπτυξη μαζί με τα άλλα στοιχεία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος των νησιών μας.

Εφέτος συμμετέχουν ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου ο οποίος είναι και ο διοργανωτής Όμιλος των Αγώνων, Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Παναγιούδας «ΑΙΟΛΟΣ», ο ΑΠ.Σ. Μυτιλήνης  «ΑΤΛΑΣ» και  ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου.

Εκτός από τους Ομίλους του Αιγαίου στους Αγώνες έχει  προσκληθεί και θα  συμμετέχει ο Ναυτικός  Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

 

Μοιράσου το άρθρο!