Λήμνος

22/08/2017 - 17:47

27χρονο "μπουμπούκι" στη Λήμνο

Συνελήφθη, χθες (21-08-2017) στην περιοχή της Ατσικής στη Λήμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ένας αλλοδαπός ηλικίας 27 ετών, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και για παράνομη άσκηση εμπορικής δραστηριότητας-υπαίθριο εμπόριο.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία δεν έφερε στοιχεία κυκλοφορίας, ενώ ο ίδιος, όπως διαπιστώθηκε, δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια οδήγησης.

Επίσης, όπως διακριβώθηκε κατά τον έλεγχο, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός  στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμενε παράνομα στη χώρα.
Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι η μοτοσικλέτα άνηκε σε 31χρονο ημεδαπό και ο συλληφθείς την είχε αφαιρέσει, κατά το χρονικό διάστημα της τελευταίας τριετίας, από την περιοχή της Ατσικής.
Στην κατοχή του, βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία  διέθετε προς πώληση, χωρίς την απαιτούμενη από τη νομοθεσία άδεια.
Τα ανωτέρω αντικείμενα και η μοτοσικλέτα, κατασχέθηκαν.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας διενεργείται προανάκριση.

Μοιράσου το άρθρο!