Λήμνος

24/11/2014 - 17:50

Η Α.Μ.Κ.Ε.-Λήμνος Τουριστική στην φετινή «Ονειρούπολη» της Δράμας

style="text-align: justify;">Η Α.Μ.Κ.Ε.-Λήμνος Τουριστική,  στο πλαίσιο  της προσπάθειάς της για προβολή της Λήμνου, προώθηση και ανάπτυξη  του τοπικού τουριστικού προϊόντος, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Δήμο Δράμας,  με τη συμμετοχή στην φετινή «Ονειρούπολη» της Δράμας κατά τις εορτές των Χριστουγέννων.
Η «Ονειρούπολη» είναι ένα χριστουγεννιάτικο χωριό που δημιουργείται στο κέντρο της πόλης, στο δημοτικό κήπο, την πλατεία και τους κεντρικούς δρόμους της Δράμας. 
Πρόκειται για μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, με μεγάλη προβολή σε πανελλαδικό επίπεδο και υψηλή επισκεψιμότητα, η οποία πραγματοποιείται για ενδέκατη  συνεχή χρονιά. Φέτος ανοίγει τις πύλες τις στις 4 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 4 Ιανουαρίου. 
Αφορμή για τη συμμετοχή μας στην «Ονειρούπολη» ήταν η αδελφοποίηση της ομάδας handball της Λήμνου με την αντίστοιχη της Δράμας, μία ευκαιρία που δεν θέλαμε ως εκπρόσωποι του τουρισμού της Λήμνου να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη.
Βεβαίως, σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των παραγωγικών φορέων του νησιού και καθενός επιχειρηματία ξεχωριστά.
Στο σπιτάκι που μας παραχώρησαν οι διοργανωτές, τα  παιδιά θα συμμετέχουν σε διαδραστικά – βιωματικά παιχνίδια εμπνευσμένα από την ιστορία, μυθολογία και το νησιωτικό χαρακτήρα του τόπου μας. Οι επισκέπτες της «Ονειρούπολης» είναι κυρίως οικογένειες από την βόρεια Ελλάδα και κατά συνέπεια εν δυνάμει επισκέπτες του νησιού μας. 
 

Μοιράσου το άρθρο!