Λήμνος

05/11/2017 - 17:51

Η Λήμνος στο επίκεντρο του National Geographic Ρουμανίας

Στη Λήμνο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δημοσιογράφοι του National Geographic Ρουμανίας, προκειμένου να καταγράψουν τις ομορφιές του νησιού, με σκοπό τη δημοσίευση πολυσέλιδου περιηγητικού χαρακτήρα αφιερώματος.
 
Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, η οποία φιλοξένησε και ξενάγησε τους δημοσιογράφους, εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου:
 
«Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των Ρουμάνων δημοσιογράφων που είχαν επισκεφτεί το νησί μας τις τελευταίες μέρες. Ο αρχισυντάκτης του National Geographic Ρουμανίας και του National Geographic Traveler Ρουμανίας με έναν απ’ τους κορυφαίους φωτογράφους του περιοδικού, ξεναγήθηκαν για 3 μέρες στο νησί μας περνώντας από τα περισσότερα χωριά αλλά και τα αξιοθέατα του νησιού. Οι δημοσιογράφοι επέλεξαν να προβάλουν την πιο αυθεντική  πλευρά του νησιού που αποτυπώνεται τον χειμώνα, αναδεικνύοντας την γνησιότητα και την φιλοξενία των  κατοίκων, αλλά και την καθημερινότητα των Λημνιών μετά την τουριστική περίοδο προτείνοντας το νησί σε επισκέπτες και εκτός καλοκαιριού. Συνομίλησαν με απλούς κατοίκους του νησιού, και φωτογράφησαν μεταξύ άλλων παραδοσιακά λακαριά και την παραγωγή τσίπουρου, παραδοσιακά χωριά και παραδοσιακές μάντρες της Λήμνου. 
 
Η επίσκεψη οργανώθηκε από την περιφέρεια, με την  Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου  να προσφέρει την Φιλοξενία  την Ημιδιατροφή και την ξενάγηση.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ξενοδοχείο Λήμνος για την προσφορά της τριήμερης  διαμονής, το εστιατόριο το Κύμα στο Μούδρο για την προσφορά του γεύματος θαλασσινών , την ταβέρνα Μαντέλα στις Σαρδές  και όλα τα μέλη της ένωσης που εργάστηκαν και πρόσφεραν για την διεξαγωγή της ξενάγησης».
 
limnosfm100.gr

Μοιράσου το άρθρο!