Λήμνος

15/06/2017 - 06:26

Λήμνος, ΑΠΟΘΗΚΗ: Πρόγραμμα εκθέσεων και εκδηλώσεων

Ο πολυχώρος ΑΠΟΘΗΚΗ στο Παλαιό Λιμανάκι της Μύρινας παρουσιάζει το πρόγραμμα εκθέσεων και εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2017 και σας περιμένει όλους εκεί για να απολαύσετε έργα τέχνης, όμορφες χειροποίητες δημιουργίες, αλλά και τοπικά εδέσματα και κρασιά.

 

22/6 – 26/6     

Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Λήμνου Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής

Το Λύκειο Ελληνίδων Λήμνου θα πραγματοποιήσει μια έκθεση ζωγραφικής στην οποία θα συμμετέχουν τα παιδικά τμήματα του Λυκείου καθώς επίσης και το τμήμα ενηλίκων του εικαστικού εργαστηρίου Rifugio Artistico.

 

28/6 – 12/7     

Γιώργος Κοντέλλης “Dreamland” Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας

Ο Λήμνιος φωτογράφος Γιώργος Κοντέλλης παρουσιάζει την ατομική του έκθεση με τίτλο “Dreamland” με τοπία της Λήμνου σε ονειρικές μορφές.

 

14/7 – 3/8

«Χάραξη Πορείας» Ομαδική Έκθεση Χαρακτικής

Η Ώχρα Μπλε διοργανώνει έκθεση χαρακτικής με έργα 23 καλλιτεχνών από την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών, με την υποστήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου.

 

5/8 – 6/8         

Limnos Philema

Η Αποθήκη σε συνεργασία με το Taste Lemnos και το Lemnos Wine Trails διοργανώνουν ένα ιδιαίτερο δρώμενο φέτος το καλοκαίρι. Ένα Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Κρασιού με τίτλο Lemnos Philema με προϊόντα τροφίμων και κρασιών που παράγονται στο νησί της Λήμνου. Υπό την αιγίδα της ΑΜΚΕ "Λήμνος Τουριστική".

 

8/8 – 10/8       

Market Days @ Apothiki

Ένα φεστιβάλ με σκοπό να αναδείξει τη δουλειά Λημνιών αλλά και άλλων δημιουργών, με μέρος συνάντησης την Αποθήκη. Καλλιτέχνες, σχεδιαστές και κατασκευαστές, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό και ο κόσμος της Λήμνου και οι επισκέπτες της θα μπορέσουν να γνωρίσουν και να αγοράσουν τις δημιουργίες τους.

 

12/8 – 26/8     

Γιώργος Παππάς "Ματιές στον Άνθρωπο" Ατομική Έκθεση 

Ο εικαστικός Γιώργος Παππάς παρουσιάζει την ατομική του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Ματιές στον Άνθρωπο" η οποία παρουσιάζει έργα που στρέφονται γύρω από την θεματική της παχυσαρκίας και της χρήσης των πολυμέσων στην καθημερινή ζωή.

 

27/8 - 3/9        

Θάλεια Κερούλη "Χαρτιγραφίες" Ατομική Έκθεση

Η καλλιτέχνιδα Θάλεια Κερούλη παρουσιάζει την ατομική της έκθεση με μια σειρά πορτρέτων φτιαγμένα από χαρτιά.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/ApothikiLimnos/

Website: http://www.apothiki-limnos.com/

 

Μοιράσου το άρθρο!