Λήμνος

22/04/2015 - 18:03

Μαρινάκης προς Υπουργό: κηρύξτε έκπτωτη τη ΝEL να τελειώνουμε

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 22 Απριλίου, νέα επιστολή διαμαρτυρίας στον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρο Δρίτσα, μετά την ακύρωση των δρομολογίων του πλοίου «Ταξιάρχης», που προγραμματίζονταν για σήμερα και την Δευτέρα 20 Απριλίου, λόγω επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων.

Ο κ. Μαρινάκης εκφράζει στον υπουργό την έντονη διαμαρτυρία του και του απευθύνει νέα έκκληση, καλώντας τον να κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία από το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

«Σας εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου και  σας απευθύνω έκκληση για άλλη μία φορά να βάλετε τέλος σε αυτόν τον καταστροφικό για το νησί μας ακτοπλοϊκό αποκλεισμό, κηρύσσοντας έκπτωτη την εταιρεία από την εν λόγω γραμμή», επισημαίνει ο Δήμαρχος Λήμνου.

Ο κ. Μαρινάκης υπογραμμίζει τις ολέθριες συνέπειες του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Λήμνου και τονίζει στον Αναπληρωτή Υπουργό ότι σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεσα λύση «το υπουργείο σας θα είναι συνυπεύθυνο, καθώς με τη στάση του θα έχει συμβάλει στην καταδίκη της Λήμνου σε συγκοινωνιακή απομόνωση και οικονομικό μαρασμό».

 

Μοιράσου το άρθρο!