Λήμνος

20/05/2015 - 12:03

Να μας ζήσει ο Δρίτσας και να πεθάνει ο Άγιος Ευστράτιος ! ! ! Πρώτη φορά αριστερά!

Τ

ην έντονη αντίδρασή τους εκφράζουν ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου κ. Μαρία Κακαλή, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος και οι εκπρόσωποι των φορέων των νησιών, μετά την δημοσιοποίηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης του προσεχούς Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/05/2015 στη Νάξο, καθώς δεν έχει συμπεριληφθεί το θέμα που αφορά τη δρομολόγηση πλοίου με προορισμούς τον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο.

Οι Δήμαρχοι, ο Έπαρχος και οι εκπρόσωποι των φορέων, κατά την συνάντησή τους με τον Αναπληρωτή Υπουργό αρμόδιο για τη Ναυτιλία κ. Δρίτσα, σήμερα στις 18:00 στο Υπουργείο, θα απαιτήσουν να δοθεί τέλος στην ακτοπλοϊκή απομόνωση και την ταλαιπωρία των κατοίκων των νησιών μας.

Καλούμε τους εκπροσώπους φορέων και τους συμπατριώτες μας από τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο που βρίσκονται στην Αττική να συγκεντρωθούν σήμερα στις 17:30 στο πρώην Υπουργείο Ναυτιλίας στον Πειραιά, προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίδρασης για τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό των νησιών μας.

Μοιράσου το άρθρο!