«ΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» στη Λήμνο

Η εταιρεία «ΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» και ο Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» στα πλαίσια μίας σειράς πολιτιστικών πρωτοβουλιών, παρουσιάζει το διήμερο 27 και 28 Μαρτίου, ένα ενδιαφέρον θεατρικό φεστιβάλ, ένα φεστιβάλ που απευθύνεται στο θεατρόφιλο κοινό του νησιού, φιλοδοξώντας να δημιουργηθεί ένας διαχρονικός θεατρικός θεσμός στη Λήμνο. Με παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού διαμετρήματος που θα ανταποκρίνονται στις θεματικές, πολιτιστικές αναζητήσεις ενός «ψαγμένου», απαιτητικού κοινού. Αλλά δυστυχώς απομονωμένου από τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε πρωτογενή κύτταρα πολιτισμού, όπως το θέατρο, προφανώς, και πολύ περισσότερο βέβαια, τους χειμερινούς μήνες, που όλα είναι πιο δύσκολα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 10.00

«Μαγικοί Επιστήμονες» σε κείμενο Άκη Μητσούλη και σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα, με πρωταγωνιστές τους Μάριο Κωνσταντίνου, Χρήστο Γκουτσίδη και Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο.

 

ΔΕΥΤEΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 20.30

«Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γ. Βιζυηνού σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη με την Αγάπη Μανουρά και τον Θεμιστοκλή Καρποδίνη.

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 10.00

«Μαγικοί επιστήμονες» σε κείμενο Άκη Μητσούλη και σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα, με πρωταγωνιστές τους Μάριο Κωνσταντίνου, Χρήστο Γκουτσίδη και Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο.

 

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 12.00

«Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γ. Βιζυηνού σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη με την Αγάπη Μανουρά και τον Θεμιστοκλή Καρποδίνη.

 

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 20.30

«Το κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου, Σκηνοθέτης: Φώτης Μακρής, Κλεοπάτρα Τολόγκου. Παίζουν: Φώτης Μακρής

 

 

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος προπώληση,  13 ευρώ πόρτα, 10 φοιτητικό- ανέργων

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοχαρτοπωλείο «Κύβος», Τ. 2254024250,

       Εσώρουχα «Μαργαρίτα» Τ. 2254022646

Πληροφορίες-Κρατήσεις: Αρβανιτίδου Χρύσα, Τ. 2310257218

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ