Λήμνος

14/12/2014 - 18:46

Πραγματοποιήθηκε ο 2ος Γύρος Πόλης Μύρινας «Myrina Night Cityrun 2014»

yle="text-align: justify;"> 

Με σύμμαχο τον καιρό και με την ενθουσιώδη συμμμετοχή μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 19:00  ο 2ος Γύρος Πόλης Μύρινας «Myrina Night Cityrun 2014», που διοργάνωσαν Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Δια βίου Μάθησης και Αθλητισμού» του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με το τμήμα Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου ΑΕΛ, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου – «Κοινωνικό Σχολείο» και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο παλιό λιμάνι της Μύρινας, μπροστά στο Δημαρχείο, προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για τον αθλητισμό, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των εθελοντών, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Πριν δοθεί η εκκίνηση του αγώνα, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου, κ. Νίκος Μαρινάκης.  Παρόντες στη διοργάνωση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής και ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μοσχάκης, ο οποίος συμμετείχε και στην Οργανωτική Επιτροπή του Νυχτερινού Αγώνα, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Ζαχάρωφ, ο Ταξίαρχος κ. Λάμπρος Τζούμης,  ο αντιπρόεδρος του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου και επίσης μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μανώλης Γαροφαλλίδης και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας κ. Στυλιανός Μαμουζέλος.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον προπονητή Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου και τεχνικό σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Νίκο Καρύδη στις 19:00 και οι συμμετέχοντες έτρεξαν στις τρεις διαφορετικές διαδρομές,  μέσα σε αστικό τοπίο, κεντρικούς δρόμους, πλατείες, παραλιακή ζώνη και τα γραφικά σοκάκια της Μύρινας.

Μετά τον τερματισμό των συμμετεχόντων, έγινε η απονομή των μεταλλίων στους νικητές του αγώνα ανά κατηγορία, ως εξής:

ΑΜΕΑ Κορίτσια

1η Τυρταίου Κωνσταντίνα (ΑΕΛ)

ΑΜΕΑ Αγόρια

1ος Κάντζος Τρύφωνας (ΑΕΛ)

2ος Μάρκου Γιώργος (ΑΕΛ)

3ος Ριτζάκης Δημήτρης (ΑΕΛ)

ΜΙΝΙ Κορίτσια

1η Κολώνα Βασιλική (ΑΕΛ)

2η Καραγιάννη Άννα (ΑΕΛ)

3ες Παπακανάκη Βασιλική (ΑΕΛ) και Αντωνοπούλου Αθηνά (ΑΕΛ)

ΜΙΝΙ Αγόρια

1ος Χρυσοχού Δημοσθένης (ΝΟΛ)

2ος Αντωνόπουλος Δημήτρης (ΑΕΛ)

3ος Ματζάρης  Χρήστος (ΑΕΛ)

ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

1ες Μωραΐτη Ελένη (ΑΕΛ), Παρδάλη Ιωάννα (ΑΕΛ), Αριστέα Σιάχου (ΑΕΛ), Ατζαμή Ευαγγελία (ΑΕΛ)

2η Μωυσή Παρασκευή

3η Σιδέρη Μαρία

ΠΑΝΠΑΙΔΕΣ

1ος Μωυσής Δημήτριος (ΑΕΛ)

2ος Τζάνερος Νικόλαος (ΑΕΛ)

3ος Ζούλι Νικόλαος (Σχολή Ποδοσφαίρου Λήμνου)

ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

1η Γκαλιούρη Χριστίνα (ΑΕΛ)

2η Μουτζούρη Κατερίνα (ΑΕΛ)

3η Γιαννακούδη Σοφία (ΑΕΛ)

ΕΦΗΒΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ

1ος Τακίδης Σπυρύδων (ΑΕΛ)

2ος Εγγλέζος Αθανάσιος (ΜΕΑΣ ΚΟΡΝΟΥ)

3ος Μπαλδεράνος Χρυσόστομος

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η Λασκαρίδου Άσπα (ΑΕΛ)

2η Γκρεπέν Μαρτίν (ΑΕΛ)

3η Ηλιοπούλου Μαρία (ΑΕΛ)

ΑΝΔΡΩΝ

1ος Αποστόλου Βασίλειος

2ος Δήμος Τράνταλος (ΑΕΛ)

3ος Απότσος Παναγιώτης (ΑΟ ΘΑΝΟΣ)

Τέλος, τη διεξαγωγή του αγώνα ακολούθησε μουσική εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου μπροστά από το Δημαρχείο με τους Κώστα Ζαφειριου, Μαρία Γκιούλη, Χρυσοβαλάντη Πιτσικά και Σωτήρη Ροδανίδη.

Σημειώνεται ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου διοργάνωσε «Λευκή Νύχτα» κατά την οποία τα καταστήματα έμειναν ανοικτά από τις 18:30 έως και τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου,  ως μία παράλληλη με τον αγώνα ενέργεια.

Μοιράσου το άρθρο!