Λήμνος

27/01/2016 - 06:06

Συναντήσεις Δημάρχου Λήμνου στη Μυτιλήνη

 

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης μετέβη χθες Τρίτη 26 Ιανουαρίου στη Μυτιλήνη, όπου είχε συνάντηση με την Προϊσταμένη του Γραφείου Λέσβου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου (πρώην Κτηματική Υπηρεσία Λέσβου), κ. Ελένη Μητρίτσα.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το θέμα του νέου λιμένα της Μύρινας και συγκεκριμένα η τακτοποίησή του και ο καθορισμός χρήσης γης και όρων δόμησης εντός της χερσαίας ζώνης του.

Επίσης, συζητήθηκαν εκκρεμότητες οι οποίες αφορούν τα Αλιευτικά Καταφύγια Νέας Κούταλης και Κοντιά, έργα τα οποία εντάχθηκαν στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο, καθώς επίσης και η υπόθεση καταστήματος στο παραλιακό μέτωπο του Μούδρου (πρώην  «Καρνάγιο»).

Αύριο, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος θα συναντηθεί με τον Προϊστάμενο και τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με αντικείμενο την εξέλιξη των συγχρηματοδοτούμενων έργων που παρουσιάζουν εκκρεμότητες.

Επίσης, στις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του κ. Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις της αλυκής στον κόλπο της Καλλονής, μαζί με εκπρόσωπο της εταιρείας Ελληνικές Αλυκές Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο!