Λήμνος

01/08/2014 - 14:08

Συνάντηση Δημάρχου Λήμνου με τον κ.Λαβδαρά για την ψυχιατρική κλινική του νησιού

style="text-align: justify;"> 
Την Παρασκευή 01 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, συναντήθηκε με τον ομογενή από την Αυστραλία κ. Λαβδαρά Ευάγγελο.
Τα αδέρφια, Λαβδαράς Ευάγγελος και Αγοραστός, προσέφεραν τα χρήματα για την αγορά του εξοπλισμού  και τη λειτουργία της ψυχιατρικής κλινικής  του νησιού μας.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Πλαφαδέλλης, ο οποίος μαζί με τον αείμνηστο Λουκά Χαψή είχαν την αρχική πρωτοβουλία και επαφή με την οικογένεια Λαβδαρά.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, δήλωσε σχετικά «Είναι μεγάλη χαρά να γνωρίζω, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, αλλά και το νησί μας, ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια προσφέρουν στους συμπατριώτες τους, όσα το κράτος έπρεπε να είχε δώσει.
Η οικογένεια Λαβδαρά, τα αδέρφια Ευάγγελος και Αγοραστός, με καταγωγή από την Ατσική, εργάστηκαν σκληρά στην Αυστραλία, αλλά δεν ξέχασαν ποτέ τον τόπο τους.
Θέλω να τους ξανά ευχαριστήσω και δημόσια για την γενναιοδωρία τους, η οποία και προσέφερε τόσα πολλά σε δεκάδες Λημνιούς». 
 

Μοιράσου το άρθρο!