Λήμνος

27/08/2017 - 18:52

Θρήνος στη Λήμνο - Υπέκυψε στα τραύμα του το 12χρονο αγόρι

up date

 

Η τελευταία Κυριακή του Αυγούστου, έμελλε να είναι και η τελευταία της ζωής για το 12χρονο αγόρι, που εχθές το πρωί, μαζί με τον πατέρα του ως αναβάτες δικύκλου συγκρούστηκαν με τρακτέρ στο 2ο χλμ Μύρινας – Θέρμων. Το άτυχο αγόρι, χτυπήθηκε άσχημα στο κεφάλι και κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο της Λήμνου, οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν δυο φορές με τη διαδικασία της ανάνηψης, δυστυχώς όμως κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και διακομίσθηκε εχθές το μεσημέρι. Η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί στην Αλβανία, χώρα καταγωγής του, όπου και θα ταφεί. Όσο για τον 80χρονο οδηγό του τρακτέρ, η κατηγορία που αυτή τη στιγμή των βαραίνει είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως κατείχε όλα τα νόμιμα παραστατικά, δηλαδή δίπλωμα, άδεια και ασφάλεια.

 

 

--------

αρχικη ανάρτηση

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του πατέρα και του γιου που σήμερα το πρωί ως επιβάτες δικύκλου, συγκρούστηκαν με τρακτέρ, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου της Λήμνου, μετά από προσπάθειες που έκαναν να τους κρατήσουν στη ζωή, ζήτησαν άμεση διακομιδή, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι.

 
Όπως πληροφορούμαστε, μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ζωή του διατρέχει ο μόλις 12 ετών, τελικά και όχι 22 όπως αρχικά είχε ειπωθεί, γιος του οδηγού του δίκυκλου, καθώς φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τον θώρακα.
 
Ο επίσης τραυματίας πατέρας, φέρεται πως έχει χτυπήματα στο θώρακα και πολύ σοβαρό χτύπημα στο πόδι. Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον 12χρονο.
 
 
πηγη: limnosfm100.gr

Μοιράσου το άρθρο!