Λήμνος

02/06/2015 - 16:45

"Τζακ ποτ ευλογίας" στο Δημαρχείο Λήμνου

 

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής υποδέχθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο τους σεβασμιότατους Μητροπολίτες Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαο και Αλεξανδρουπόλεως  κ. κ. Άνθιμο.

Οι σεβασμιότατοι Μητροπολίτες  Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και Αλεξανδρουπόλεως βρίσκονται στη Λήμνο με την ευκαιρία των εορτασμών των 150 χρόνων Λειτουργικής Ζωής και Προσφοράς του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος της Μύρινας, στο πλαίσιο των οποίων μεταφέρθηκε στο νησί μας  τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους.

Κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο, συνοδεύονταν από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Φιλόθεο Κουτλουμουσιανό της Μονής Κουτλουμουσίου, ο οποίος και μετέφερε στο νησί μας το τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού, καθώς επίσης και τους Πανοσιολογιότατους Αρχιμανδρίτες,  πατέρα Δημήτριο Τζιαφά και πατέρα Τιμόθεο Αγγελή, ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και τους διακόνους Ορέστη Τσάνταλη και Μερκούρη Κουρτέλη.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος τους καλωσόρισαν και είχαν μαζί τους μία εγκάρδια συζήτηση.

 

Μοιράσου το άρθρο!