Μedia

14/11/2016 - 07:26

Documento: Στις 20 Νοεμβρίου στα περίπτερα η εφημερίδα του Βαξεβάνη

Α

ντίστροφη μέτρηση μετρούν πλέον στο επιτελείο του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για την έκδοση της νέας εφημερίδας, η οποία θα ονομάζεται Documento.

Η εφημερίδα αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα την ερχόμενη Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου και πληροφορίες αναφέρουν πως θα βγει με «δυνατό» πρώτο θέμα.

«Εσύ παίρνεις εφημερίδα για την ύλη της ή για τα δώρα της; Από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα η νέα μεγάλη Κυριακάτικη εφημερίδα Έρευνας και Άποψης.

Πότε διάβασες τελευταία φορά ρεπορτάζ;

Στις 20 Νοεμβρίου, η κυριακάτικη εφημερίδα Documento φιλοδοξεί, μέσα από τις 96 σελίδες της, να εγκαινιάσει μια νέα πραγματικότητα στον ελληνικό Τύπο. Το Documento δεν θέλει να είναι μία ακόμη εφημερίδα, αλλά μια νέα πρόταση για το πώς, εν έτει 2016, οραματιζόμαστε μια σύγχρονη εφημερίδα σε ένα περιβάλλον υπερπληροφόρησης και παραπληροφόρησης» αναφέρουν χαρακτηριστικά από το επιτελείο του Κώστα Βαξεβάνη.

 

Τα ένθετα

DOCville32σέλιδο αποσπώμενο έντυπο για τον πολιτισμό, την πόλη, την επιστήμη, το αυτοκίνητο, τα media. Με ρεπορτάζ και άποψη για την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα εικαστικά, τον κόσμο των ΜΜΕ, το lifestyle και το ευ ζην.

HOT DOC Το έγκυρο και αποκαλυπτικό περιοδικό θα κυκλοφορεί μαζί με το Documento κάθε δεκαπέντε ημέρες. Με μία μεγάλη έρευνα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, με εξαντλητικά στοιχεία και συνεντεύξεις.

DOC History Ένα νέο δεκαπενθήμερο ιστορικό περιοδικό με την υπογραφή Documento. Έγκυροι δημοσιογράφοι και επιστήμονες αναδεικνύουν και αναλύουν τα πιο πολυσυζητημένα και αμφισβητούμενα θέματα, τις πιο σκοτεινές και άγνωστες πτυχές της σύγχρονης ιστορίας.

Μοιράσου το άρθρο!