Επτά οι τηλεοπτικές άδειες με απόφαση ΕΣΡ

Επτά είναι ο τελικός αριθμός των τηλεοπτικών αδειών οι οποίες θα δοθούν, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).


Το ΕΣΡ, έπειτα από μακρά έκτακτη συνεδρίαση, κατέληξε στον αριθμό των επτά αδειών, γεγονός για το οποίο αναμένεται να ενημερώσουν τα μέλη του τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, μέσα στην ημέρα.
Ο κ. Παππάς πριν δυο εβδομάδες, από το βήμα της Βουλής, είχε ζητήσει από το ΕΣΡ, να μην κωλυσιεργεί και να προχωρήσει στο διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεποπτικών σταθμών.


"Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι οι καθυστερήσεις δεν είναι προφάσεις εν άλλες διαπλεκόμενες αμαρτίες" είχε πει ο κ. Παππάς. Ανέφερε, μάλιστα, ότι από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας, δεν υπάρχει άλλος λόγος καθυστέρησης.
Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ψηφιστεί στη Βουλή τροπολογία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής που αίρει και τις τελευταίες εκκρεμότητες για την αρμοδιότητα του ΕΣΡ για τις άδειες καθώς και για την τεχνολογία εκπομπής των καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ