Μedia

27/10/2014 - 11:30

Καταγγελία για NOVA... τους εξαπάτησαν μαζί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Τ

ελικά την  προσφορά απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τη NOVA την απόλαυσαν ελάχιστοι...

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και χείριστη αντιμετώπιση της NOVA προς τους συνδρομητές της, αλλά και προς όσους προμηθεύτηκαν τον κωδικό ενεργοποίησης της υπηρεσίας novago, διάρκειας μίας εβδομάδας, για το διάστημα: Κυριακή 26.10.2014 (00.01 π.μ.) έως Σάββατο 01.11.2014 (23.59 μ.μ.), από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Η καταγγελία αφορά την ελλειπή ή μη παροχή της υπηρεσίας novago, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού την Κυριακή της 26ης Οκτωβρίου 2014, με αποτέλεσμα την οικονομική εξαπάτηση των χρηστών της.
Κινούμαστε συνολικά, με όλα τα απαραίτητα νομικά μέσα, για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης ως προς τη σχέση παρόχου - πελάτη.



Η "εξήγηση"....
Λόγω της αυξημένης ζήτησης της εφημερίδας και των πολλών χρηστών που συνδέθηκαν διαδικτυακά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, έπεσε το δίκτυο. Όσοι, λοιπόν, προσπάθησαν να συνδεθούν, δεν τα κατάφεραν. με αποτέλεσμα είτε οι μεν συνδρομητές nova είτε όσοι προμηθεύτηκαν τους μοναδικούς κωδικούς από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα  να μην λάβουν την προβλεπόμενη εξυπηρέτησης της υπηρεσίας novago.

Μοιράσου το άρθρο!