Μedia

28/05/2015 - 07:30

O N.Παππάς στο TPP και στο ΕTV

Το τηλεοπτικό εγχείρημα του ThePressProject βρίσκει το δρόμο το και στις τηλεοπτικές συχνότητες μετά την αποδοχή της πρότασης του τηλεοπτικού σταθμού Ε για την αναμετάδοση της συνέντευξης του υπουργού επικρατείας, Νίκου Παππά.
Το ThePressProject πίστευε πάντα στα οφέλη της διάχυσης της πληροφορίας και με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπει τη διαδικτυακή του προσπάθεια να βρίσκει το δρόμο της σε μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Ε θα μεταδώσει όλη τη συνέντευξη του TPP χωρίς να κάνει επιλογές τμημάτων ή άλλο σχολιασμό του παραγόμενου προϊόντος. Σε αυτό το πλαίσιο το TPP καλεί και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που επιθυμούν χωρίς εμπορική συμφωνία στις άλλες περιφέρειες της χώρας να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ε.
Η συνέντευξη που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 9 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 11:30 θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις για την νέα ΕΡΤ, το νέο ΔΣ, τα σχέδια της κυβέρνησης σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης.
 
Ο Νίκος Παππάς θα δεχτεί και τις ερωτήσεις από τα κοινωνικά δίκτυα που θα υποβληθούν μέσω του twitter χρησιμοποιώντας το #askTPP, μέσω της σελίδας του Facebook του ThePressProject αλλά και ερωτήσεις που θα υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση press@thepresproject.gr.

 

 

typologies.gr

Μοιράσου το άρθρο!