Μedia

27/10/2017 - 13:16

Το πρώτο περιοδικό γάμου για λεσβίες

Με όνομα dancing with her (χόρεψε μαζί της), κυκλοφόρησε στην Αυστραλία το πρώτο λεσβιακό περιοδικό γάμου στον κόσμο, γεμάτο από φωτογραφίες αγάπης μεταξύ γυναικών.


Το περιοδικό, το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη με την πρώτη του έντυπη έκδοση, έρχεται την ώρα που οι Αυστραλοί βρίσκονται εν μέσω μιας ψηφοφορίας για το εάν ο γάμος ατόμων του ιδίου φύλου πρέπει να νομιμοποιηθεί.

Σχεδόν 12 εκατομμύρια Αυστραλοί έχουν ήδη ψηφίσει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Reuters. Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι θα υποβάλει πρόταση ενώπιον του κοινοβουλίου αν η πλειοψηφία ψηφίσει «ναι». Αυτό θα σήμαινε πως η Αυστραλία θα γίνει το 25ο κράτος που νομιμοποιεί το γάμο ατόμων του ιδίου φύλο, σύμφωνα με το Reuters.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, οι ιδρυτές του περιοδικού Τάρα Μπέικερ και Άρλια Χάσελ – που γιόρτασαν τη δέσμευσή τους το 2016 – δημιούργησαν το περιοδικό για να γεμίσουν το κενό που ανακάλυψαν όταν προσπαθούσαν να σχεδιάσουν το δικό τους γάμο σε μια ετερόρρυθμη βιομηχανία γάμου, γράφουν στην ιστοσελίδα του περιοδικού Dancing With Her

Το Dancing with Her είναι μια γιορτή των ερωτευμένων γυναικών, σύμφωνα με το tagline του περιοδικού.

Αποτελείται από πάνω από 100 σελίδες από πραγματικές ιστορίες γάμου, editorials, ένα περιοδικό με σχεδιασμό γάμου και έναν κατάλογο πωλητών σε όλη την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η πρώτη έκδοση είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο για 19 δολάρια Αυστραλία

Μοιράσου το άρθρο!